Radek z Warszawy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grzymek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.10
    • 2

Radek z Warszawy

Witam szacownych kolegów.
    Wytwarzaniem domowych alkoholi zajmuje się od ponad dekady.
    Niedawno mocno wciągnął mnie temat piwa, DOBREGO PIWA.
    Łącząc dwie pasje zacząłem tworzyć swoje warki.

Pojawienie się tutaj było raczej nieuniknione.

Related Topics

Collapse

• Pietiawie
    Podchmielona historia Warszawy
    Pietiawie
    Z różnych perspektyw opowiadano już historię Warszawy. Ale żeby podążać w niej za zapachem piwa – tego jeszcze nie było!

W książce Piotra Wierzbickiego to właśnie browarnictwo jest głównym bohaterem. Gdzie mieszkali, a gdzie poświęcali się swojemu rzemieślnictwu piwowarzy...
    2018-04-25, 11:32
  • heckler
    Ptení, Ptení 304, Minipivovar Šarovec
    heckler
    Niespełna 15 kilometrów od Prostějova leży wioska Pteni i właśnie tam oficjalnie, od lutego tego roku Radek Špicera otwiera kolejny przydomowy browarek.
    Jadąc tam w ciemno, na wiele nie liczyliśmy, ale mieliśmy przysłowiowy rzut beretem od browaru Castellum, więc czemu nie spróbować....
    2024-05-14, 07:01
  • tyskikufel
    Etykiety Królewskie z dzielnicami Warszawy
    tyskikufel
    Szukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv
    2018-01-29, 20:47
  • dadek
    Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
    dadek
    Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
    2021-12-20, 01:37
  • Serokomlak
    Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
    Serokomlak
    Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
    2024-09-26, 19:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...