Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • buba343
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.10
    • 4

Witam!

Witam wszystkich, pochodzę ze Szczecina i dopiero od niedawna zacząłem interesować się na poważnie piwem. Dopiero się uczę więc proszę - bądźcie wyrozumiali.

Related Topics

Collapse

• lybka
    Witam Piwoszy
    lybka
    Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
    2020-06-14, 16:08
  • mefist0
    Uszanowanko
    mefist0
    Witam jestem Artur i pochodzę z Katowic. Pije od dawna - warzę od niedawna (4 wareczki) Z góry przepraszam za głupie pytania Pozdrawiam i dozo na forum.
    2019-11-19, 22:51
  • daro96610
    Czołem piwosze
    daro96610
    No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
    2018-09-12, 15:31
  • de_lucas
    Więc sie przedstawiam!
    de_lucas
    Witam wszystkich!
    Jestem Łukasz i pochodzę z Zagłębia Dąbrowskiego z Sosnowca, jednak obecnie rozpocząłem studia na AR w Krakowie na wydziale leśnym(tak tak będe gajowym przy wielkiej odrobinie szczęścia)! Kiedy sie nie ucze( a na naukę mógłbym poświęcić zdecydowanie więcej...
    2005-11-26, 15:16
  • Mirekp83
    Dobry wieczór
    Mirekp83
    Witam wszystkich.

Bardzo znudziło mnie piwo typu tyskie, żywiec.Spróbowałem pewnego razu piwo kraftowe i stało się!
    Zacząłem interesować się domowym browarem. Pierwszym piwem jakim zrobiłem był brewkit, powiem tak słabo wyszło, jakiś taki .
    Trudno...
    2018-03-27, 19:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...