Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • searcher
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.10
    • 3

Witam

Jestem z Wrocławia i za sprawą nowo powstałego pub'u Kontynuacja zainspirowałem się by napisać pracę licencjacką na temat Turystyki Piwnej. Na forum pragnę znaleźć pomocne info, ale także podzielić się swoimi wrażeniami i doświadczeniami ze zwiedzonych w Polsce browarów.
    Pozdrowiam

Related Topics

Collapse

• marqqq
    Sörművek, Warrior IPA
    marqqq
    Ekstrakt: b.d.
    Alkohol: 6% obj.
    Data: 06.04.2024​

Piwo dla Lidla uwarzone w jakimś Węgierskim browarze. Pojawiło się na chwilę w okolicach Czerwca, i później zniknęło.
    Cena trochę zaporowa jak na 0,33 litra, bo aż 6.99 zł.
    Byłem dziś w Lidlu upolować...
    2023-12-29, 21:25
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 00:48
  • dadek
    Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
    dadek
    Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
    2022-07-02, 01:16
  • Rotheng
    Możliwości rozwoju turystyki piwnej w Polsce, praca magisterska
    Rotheng
    Witam wszystkich miłośników piwa

Zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc. Piszę pracę magisterską na kierunku Turystyka i Rekreacja w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Uznałem, że nikt nie dostarczy mi większej ilości potrzebnych informacji niż...
    2017-03-21, 15:07
  • Prusak
    Biecz, Rynek 2, Restauracja i Kawiarnia "U Becza"
    Prusak
    "Firmowy" lokal nowo powstalego browaru Stodoła. Istniejący zresztą od dawna.

W wystroju bez żadnego cudowania, jest pewien mininalizm i czysto. Może to nie jest "miejsce" piwne, ale stare sklepienia dają lepszą atmosferę niż w niejednym nowinkarskim lokalu....
    2019-09-30, 15:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...