Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mikhar
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.11
    • 2

Witam

Witam,
    O mnie? Cóż wielkiego doświadczenia z piwem nie mam, piję co jest a że w najbliższych sklepach, czyli ciągle te same piwa produkowane masowo. Domowe wino już robiłem, wielka filozofia to nie była, przynajmniej w moim wykonaniu. Co do produkcji piwa, nie znam nikogo kto by je robił w domu, a kiedyś wydawało mi się to niemożliwe, ale jak widać ponoć można. Prawdę mówiąc nie wydaje się to trudne, ale się okaże. Póki trochę naoglądałem się, trochę naczytałem, przyszedł czas na kilka pytań, no ale to już w innym dziale.
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10806

Napisz gdzie mieszkasz , bo może sąsiad warzy właśnie piwo
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Welders, Hazy Shark
      ART
      Australian-new zealand hazy ipa.
      5,8%. Ok.15 blg.

Uwarzone z udziałem i na podstawie receptury zaprzyjaźnionego piwowara z Australii. Chmielenie 8 różnymi odmianami.

Szuflowanie młóta w moim wykonaniu na szczęście nie zaszkodzilo :d

Piwo wyszło...
      2025-03-13, 20:58
    • Ahumba
      2025.03.17 - Sopot, St. Patrick’s Day 2025
      Ahumba
      GUINNESS BEZ LIMITU za 89 PLN, pyszne irlandzkie jedzenie i świetna muzyka na żywo w wykonaniu Kamila Badziocha!. W menu min. Irish Stew z jagnięciną, Kidney Pie na Guinnessie i Biodrówka jagnięca w sosie miętowym.
      Start
      2025-03-17
      Koniec
      2025-03-17
      Adres
      Sopot, Mamuszki 14, Pub Bulaj
      2025-03-07, 11:56
    • darekd
      Urban Chestnut Brewing Company Deutschland, Hallertauer Festbier Märzen
      darekd
      Urban Chestnut to browar z amerykańskiego St. Louis, założony w 2010 r. przez Bawarczyka Floriana Kuplenta, którego filozofią jest łączenie piwowarskiego nowego i starego świata.
      W 2015 r. w górnobawarskim Wolnzach (w sercu chmielarskiego regionu Hallertau) otworzył drugi browar....
      2024-12-27, 22:18
    • darekd
      Urban Chestnut Brewing Company Deutschland, Hallertauer Hopfenperle Lager
      darekd
      Urban Chestnut to browar z amerykańskiego St. Louis, założony w 2010 r. przez Bawarczyka Floriana Kuplenta, którego filozofią jest łączenie piwowarskiego nowego i starego świata.
      W 2015 r. w górnobawarskim Wolnzach (w sercu chmielarskiego regionu Hallertau) otworzył drugi browar....
      2024-12-01, 00:35
    • darekd
      Urban Chestnut Brewing Company Deutschland, Hallertauer Helles Vollbier
      darekd
      Idąc za ciosem w górnobawarskim Wolnzach (w sercu chmielarskiego regionu Hallertau) od 2015 r. mają następny...
      2024-11-02, 03:04
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...