Powitanie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jack44
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.11
    • 2

Powitanie

Jak się do kogoś włazi z butami to trzeba się przywitać i przedstawić co niniejszym czynię.
    Witam Wszystkich, jestem smakoszem amatorem wieku średniego, mieszkam sobie w prastarej Twierdzy Modlin. Mam nadzieję że niniejsze forum wzbogaci mnie o wiedzę i umiejętności dot. browarku. Pozdrawiam Wszystkich Zdrowie Wasze

Related Topics

Collapse

• kolczyk96
    Powitanie.
    kolczyk96
    Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
    Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
    i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
    Pozdrawiam!
    Kolczyk96.
    2020-03-22, 18:41
  • kaczka116
    Challenger, Słoneczne PoWITanie
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-02-04, 18:22
  • adriango
    Powitanie bractwa :)
    adriango
    Witam wszystkich,
    lokalizacja Dąbrowa Górnicza, warzenie bardzo amatorskie od września 2016. W chwili obecnej rozpoczynam przygotowywania i zbieranie sprzętu do warzenia z zacieraniem jako naturalnej fazy rozwojowej.
    Pozdrawiam Adrian
    2017-03-06, 13:06
  • Keg-Trade
    Powitanie
    Keg-Trade
    Witam
    piwowarska brać . Od 30 lat zajmuje się tym szlachetnym trunkiem i służę pomocą w zakresie warzenia i wszelkiego rodzaju urządzeń do tego celu . Ponadto potrafie zaprojektowac wszelkie domowe linie do napełnienia beczek KEG od 10 l do 200 l , które sa u mnie dostepne .
    ...
    2016-06-02, 12:30
  • KJK
    Powitanie
    KJK
    Dzień dobry paniom i panom!

Po dość długim czasie czasie śledzenia tematów jako gość postanowiłem się zarejestrować i odezwać.

Od bardzo dawna zastanawiałem się nad rozpoczęciem kariery domorosłego piwowara i myślę, że w nadchodzących miesiącach będzie...
    2015-11-15, 10:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...