pozdrowienia z Jaworzna

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Alechmiel
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.11
    • 2

pozdrowienia z Jaworzna

Dzień dobry
    Jestem Paweł, mam 22 lata i od ponad roku coraz bardziej interesuję się piwem, różnymi stylami, degustacjami, browarami, a od września zacząłem warzyć w końcu swoje własne (pierwsze z ekstraktów) a 3 kolejne już z zacieraniem, głównie IPA, AIPA.
    Pozdrawiam serdecznie z Galicji

Related Topics

Collapse

• photek
    browar Cieszyn - Double IPA i Mastne
    photek
    Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
    - czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
    - jeśli tak to gdzie?
    ...
    2024-11-01, 20:38
  • Prusak
    Włochy, Florencja, Borgo la Croce 64 r, Birreria Art. 17
    Prusak
    Lokal całkowicie pozbawiony pretensjonalności. Typowa piwiarnia miejska z luźną atmosferą. Pijący także na ulicy przed pubem, psy, dzieci, etc. Mało zachęcający kibelek. Na barze duża podkładka reklamowa... polskiego Artezana.
    Na kranach dziesięć piw: osiem z kraftowych browarów...
    2023-08-30, 11:12
  • darekd
    Domowe kupażowanie piw
    darekd
    Jakoś ten temat przez lata się nie pojawił praktycznie. Może mało kto próbował, a myślę że w tej zabawie tkwi potencjał.

Nie chodzi mi o belgijskie Gueze, które jest kupażem różnych roczników lambica, tylko o mieszanie w domu dwóch (choć można i więcej) gatunków...
    2023-03-06, 22:54
  • nonFelix
    2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
    nonFelix
    Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
    2021-09-23, 19:47
  • Krokiet
    Pozdrowienia z Podkarpacia
    Krokiet
    Wita was student z Rzeszowa, pochodzący z Dębicy. Ledwo 21 lat, ale moja przygoda z piwem przyspiesza w tempie wykładniczym. Pierwsze krafty i regionalne zacząłem pić już już od roku 2014.
    Gustuję w mocno goryczkowych IPA'ch, DIPA'ch, Porterach bałtyckich, i oczywiście RIS'ach. Poza...
    2016-12-14, 15:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...