Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cruiser72
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.11
    • 1

Witam

Witam wszystkich kolegów po kuflu.
    Na forum zaglądam chłonąc wiedzę od ok. pół roku. Dziś postanowiłem stać się pełnoprawnym Forumowiczem. Dziękuję w tym miejscu za kawał wiedzy, która posiadłem dzięki Wam.
    Pozdrowienia z Sieradza.
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

Witaj i baw się dobrze
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• KoM34
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.11
      • 21

Witamy i miło, że zdecydowałeś sie na rejestrację pomimo takiego czasu

Comment

• Kamil55
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2013.12
        • 2

Siemano! To forum baaardzo mi się podoba
        Chciałabym kiedyś na chwilę zat­rzy­mać two­je myśli w dłoniach.
        Szybkie pożyczki na święta

Comment

Related Topics

Collapse

• rostpyvo
          2019.09.14 - Ukraina, Lwów - giełda kolekcjonerska
          rostpyvo
          Witam Towarzystwo po latach nieobecnosci. Lwow w tym roku znow organizuje coroczna ukrainska gielde. Odbedzie sie 14. wrzesnia od 10 po 20 godzine czasu ukrainskiego. Miejsce: Pzredsiebiorstwo wyzywienia studentow Politechniki Lwowskiej, ul. Karpinskiego (ukr. Karpinskoho), 8. To niedaleko od dworca...
          2019-03-12, 07:27
        • heckler
          Březí, Hlavní 49, Březácký minipivovar Sup
          heckler
          Březí to niespełna dwu tysięczna wioska położona tuż przy granicy z Austrią i oddalona o parę kilometrów od Mikulova. Dojeżdżając do wioski mijamy pobliskie pagórki obsadzone winoroślami.
          W tejże właśnie wiosce od 2016 roku jako piwowar domowy zaczął warzyć piwo Rostislav...
          2019-03-08, 06:51
        • dadek
          Łódź, Narutowicza 7/9, Browar Warkot / Klubopiwiarnia
          dadek
          Zawitaliśmy do Łodzi 3.02.2018 na dość smutną okoliczność zamknięcia najdłuższej tramwajowej linii podmiejskiej do Ozorkowa i jej odnogi do Zgierza (45 i 46). Stypa gdzieś się musiała odbyć, ekipa miała chęć na dobre czeskie piwa, a ja przypomniałem sobie że przecież Klubopiwiarnia...
          2018-02-04, 19:45
        • boloney
          Cześć i czołem
          boloney
          Cześć wszystkim,

Mam na imię Mikołaj, pochodzę z wielkopolskiego Śremu a od ponad 5 lat przebywam na studencko-zawodowym wygnaniu w Poznaniu. Piwem interesuję się od lat a rejestrację tutaj traktuję jako kolejny, naturalny krok w rozwijaniu tegoż zainteresowania. Mam też nadzieję,...
          2016-01-17, 17:06
        • Daniel89
          KupimyKlub - ciekawa akcja
          Daniel89
          za www.wiadomosci24.pl
          autor: Jakub Gemel

"KupimyKlub.pl - Razem to możliwe

Nowa inicjatywa w Polsce, mająca na celu zgromadzenie sympatyków piłki nożnej, którzy chcą zostać współwłaścicielami klubu piłkarskiego oraz mieć wpływ na najważniejsze...
          2008-09-06, 15:55
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...