Witam wszystkich forumowiczów. Jestem zawodu informatykiem i kolekcjonuję stare przedmioty związane z polskim browarnictwem (urządzenia, szyldy,butelki i cała reszta). Od ponad 20 lat jestem również zapalonym piwoszem.
Witam
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Witajcie! Mam pytanie ponieważ chciałbym nastawić swojego pierwszego brewkita, ale z uwagi że rzadko piję wręcz odświętnie chciałbym żeby był to trunek na specjalne okazje który będzie sobie stał gdzieś w zacisznym miejscu, z kolei te specjalne okazje to okazje w większym gronie. Tak...
-
Channel: Sprzęt
-
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
Od 1994 roku w Ostravie, a ściślej jej dzielnicy Hrabůvka działa firma Elmontex zajmująca się ogólnie pojętymi pracami elektro montażowymi. Zakres wykonywanych prac przez firmę jest na prawdę spory. Do tego posiadają swój Hotel Elmontex, a w nim restaurację. Osobiście hotel mogę polecić...
-
Channel: Czechy
-
-
EB Pils - 2 komplety (data ważności z etykiety 07.11.98r)
Marka Beer; Browar "PIWOPOL" - (26.03.98r)
Staropolskie Mocne - (10.05.04r)
Pilsener; Browar Jabłonowo - 20 sztuk w różnym stanie(18.12.03r)
Etykiety pilsenera są "aluminiowe"...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2015-05-22, 09:27 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment