Cześć

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kizug666
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.01
    • 8

Cześć

Hej,

Zacząłem w teorii parę lat temu, ale na razie uwarzyłem 3 warki, jako, że postanowiłem się wziąć za jakieś większe produkcje to i założyłem sobie konto tutaj. Trawiłem tu szukając informacji w google więc mam nadzieje, że bezpośrednio wyniosę jeszcze więcej
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Witam, niewątpliwie wyniesiesz na pewno z browarbizu sporo wiedzy, znajdziesz tutaj naprawdę ciekawe dyskusje

Comment

Related Topics

Collapse

• emeryt1576
      nie potrafię dodać tutaj zdjęć
      emeryt1576
      Witam,nie potrafię dodać tutaj zdjęc,pokazuje mi komunikat coś tam not upload.chce wrzucić z pliku z galeri
      2021-01-12, 22:10
    • ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 20:15
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Mykolaivska Doroha 217a, Pivnyj Kelich.
      bastion
      Suworowski rajon, to wysunięta na północ część Odessy, gdzie znajdują się zakłady przemysłowe, oraz duże blokowiska. Trzeba wspomnieć też o długiej plaży Luzanivka, która im dalej od portu, tym jest chyba lepsza niż plaże w pobliżu centrum Odessy, które wyglądają jak małe baseniki...
      2021-05-16, 21:28
    • pietrus96
      Osad w butelkach
      pietrus96
      Cześć,
      dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
      2024-01-13, 20:24
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Fontanska Doroha 11, Beer Mood.
      bastion
      Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...
      2021-05-04, 21:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...