Też bardzo mi Dark smakował, ale... ale... Dreamer wrócił!!! Chłopie, bardzo Cię tu brakowało. Witaj z powrotem.
Dreamer powrócił !!!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
No, zmartwychwstał.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
No, myślę że zostanę na dłużej. Z racji zmiany miejsca pobytu, poprzyglądam się piwnym wyczynom Walijców (raczej wieje nudą) i podrążę trochę piwną rewolucję u Angoli (tutaj sporo się dzieje). Dzięki za ciepłe słowa na powitanieComment
-
-
Może zabrzmi to patetycznie, ale dzięki opisom Dreamera 'zajarałem' się piwami belgijskimi, a jakoś go tak brakowało ostatnioBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Kraftowy browarek z Berlina: https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...eters-brauerei
Hazy IPA (choć właściwie opisane jest jako górnofermentacyjny Vollbier) w składzie oprócz jęczmiennego...-
Channel: Niemcy
-
-
Browar znajduje się w cyplu południowo zachodnim Anglii (z większym miastem Plymouth).
Piana - średnia i opada do obwódki.
Barwa - jasny bursztyn, lekkie zmętnienie.
Gaz - poniżej średniej.
Aromat - lekko ejlowy.
Smak - lekki ejl, gładki, bardziej owocowy...-
Channel: Anglia
2018-02-08, 15:16 -
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
-
Kolejny odwiedzony browarek miał zaszczyt być naszym 500-setnym browarem odwiedzonym w Czechach. Wybór padł na powstały w 2020 roku browar Horymir
.
Budynek browaru, restauracji, hotelu, oraz kręgielni stoi tuż przy skrzyżowaniu głównych dróg przecinających centrum...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment