Witam wszystkich zgromadzonych. Trafiłem na kolejne zacne forum z którego mam nadzieję czerpać wiedzę a także dzielić się nią w miarę zagłębiania się w piwny świat. Pozdrawiam wszystkich forumowiczy
Witaj!
Zauważ proszę, że piwo ma nie tylko złocisty kolor.
Poza tym fajnie jakbyś uzupełnił swój profil. Kliknij w tego brodatego dziada z prawej u góry.
Hehe słuszna uwaga, choć piwo niejako ze złotem mi się kojarzy najbardziej. W miarę zagłębiania się w produkcję odkryję pewnie inne ciekawe kolory do kolekcji. Na razie czeka mnie skompletowanie sprzętu, ale najbardziej odpowiedniej wiedzy.
Z winem kilka latek już działam, ale piwny świat jest dla mnie jak na razie czarną magią. Już widzę że forum ma wszystko czego obecnie potrzebuję żeby wystartować
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
Choć właściwie powinno być beer shop & pub... Nic nie jadłem tam, więc może coś przeoczyłem.
Nie wiem od kiedy, ale jak już tu wspominałem lokal się przeniósł i rozszerzył swoją działalność także o wyszynk. Nie tylko zakupione w sklepie butelki, ale także lane piwa - 8...
Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
Comment