Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krzysztof83
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.11
    • 15

Witam

Witam,
    Zamierzam się przedstawić, Krzysiek jestem
    Raczej będę czytał niż komentował, jak już to raczej moje wrażenia co do piwa.
    Sporo testuje piw, nie warze chociaż mam możliwość ale … no może kiedyś…
    Pozdrawiam
  • TTOP
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.03
    • 449

A witamy. Jak masz możliwość to startuj z warzeniem, choćby z ekstraktów - radocha z własnego piwa na imprezie/jako prezent niesłychana

Comment

• minibrowary
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2011.05
      • 28

Witam i czekam na Twoje recenzje.

Comment

• dominik_walkowiak
        Porucznik Browarny Tester
        • 2013.10
        • 335

Witam,

Zachęcam do warzenia

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
          dadek
          Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
          2024-11-19, 04:20
        • zasada
          2023.06.18, Szreniawa k.Poznania, XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą
          zasada
          18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.

W programie m.in.:
          – ciekawostki piwne;
          –...
          2023-06-13, 18:24
        • dadek
          Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
          dadek
          Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
          2025-02-09, 23:58
        • e-prezes
          Pinta, Portermass Amburana
          e-prezes
          Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
          2025-01-19, 15:40
        • heckler
          Praha-Malá Strana, Karmelitská 373/25, Pivovar Mikuláš
          heckler
          Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
          2025-01-02, 07:46
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...