Witam wszystkich forumowiczów.
Na imię mi Adrian lat 23.
Mieszkam w Radomsku (lekkie zadupie pomiędzy Częstochową a Piotrkowem Trybunalskim).
Interesuję sie Polskim Rapem (sam cos tam pisze, ale. wątpie czy to ma jakąś wartosc merytoryczną bo dopiero pół roku temu zacząłem pisac).
A ogólnie to komputerami , potrafię naprawic komputer, laptop, telefon z systemem Android.
Bo dużo i namietnie pasionuje sie informatyką i nowinkami technologicznymi.
Nie pije zbyt czesto. Ale jak juz musze odreagowac, a ostatnio miałem dużo stresòw .
I wole napić sie piwa a nie wódki/wina.
Liczę na to że forum pomoże mi znalezc takie piwo które po jego wypiciu rano nie bedzie mnie głowa rozsadzać. Jak po Belgjiskim piwie Cara Pils.
Jak już wspomniałem wczesniej pije rzadko.
I niech tak pozostanie. Do wszystkiego trzeba miec umiar.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Na imię mi Adrian lat 23.
Mieszkam w Radomsku (lekkie zadupie pomiędzy Częstochową a Piotrkowem Trybunalskim).
Interesuję sie Polskim Rapem (sam cos tam pisze, ale. wątpie czy to ma jakąś wartosc merytoryczną bo dopiero pół roku temu zacząłem pisac).
A ogólnie to komputerami , potrafię naprawic komputer, laptop, telefon z systemem Android.
Bo dużo i namietnie pasionuje sie informatyką i nowinkami technologicznymi.
Nie pije zbyt czesto. Ale jak juz musze odreagowac, a ostatnio miałem dużo stresòw .
I wole napić sie piwa a nie wódki/wina.
Liczę na to że forum pomoże mi znalezc takie piwo które po jego wypiciu rano nie bedzie mnie głowa rozsadzać. Jak po Belgjiskim piwie Cara Pils.
Jak już wspomniałem wczesniej pije rzadko.
I niech tak pozostanie. Do wszystkiego trzeba miec umiar.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Comment