Ukłony

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Předklášteři, Pivovarská 1002, Klášterní pivovar Porta Coeli
    heckler
    Trzynastowieczny Klasztor Porta Coeli ( brama niebios) został założony w wiosce Předklášteří przez królową Konstancję. Jest to jedyny klasztor Cysterski na Morawach i jedyny żeński Cysterski w całej Republice Czeskiej. Oprócz niego w Czechach funkcjonują jeszcze dwa, ale męskie klasztory...
    2019-11-18, 08:02
  • dadek
    Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
    dadek
    Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
    2019-09-27, 04:46
  • mropil
    ,,,,,Ukłony!,,,,,
    mropil
    Ukłony Sympatykom Najzacniejszego Trunku!!!
    Czym jest dla większości Piwo? Czy jest to orzeźwiający napój alkoholowy? Koniecznie schłodzony do granic możliwości sensorycznej detekcji receptorów? Schłodzony, żeby znieczulić ww. od smaku komercji i prozy kompromisu... Czy musimy iść...
    2008-09-29, 00:43
  • wirek
    Ukłony!
    wirek
    Witam wszystkich!
    Mam na imię Irek. Mieszkam obecnie w Zielonej Górze, dawniej w Krakowie i Warszawie. Jestem starym piwożłopem, który z niejednego kufla piwo pijał. Jednak okazało się, że błąkałem się nieświadomie po markach i smakach. Zawitałem więc tu, by zaczerpnąć trochę...
    2006-11-07, 11:30
  • mronio
    Ukłony i szacunek
    mronio
    Witam z Koziego Grodu wszystkich amatorów i wyjadaczy złotego trunku. Piję bo lubię, piję bo muszę, piję bo chcę- sam możesz zakreśli właściwą odpowiedź, ja zakreślam wszystkie . Jako "lokalny patriota" najczęściej czas spędzam w lubelskim browarku Grodzka15. Jestem totalnym...
    2010-10-31, 19:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...