Cześć ;)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KDWG
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2014.03
    • 143

Cześć ;)

Student, poznający od, że tak to ujmę, sezonu 2012/13 piwa, mające z piwem więcej wspólnego niż to, co oferują milionom Polaków najbardziej popularne piwa koncernowe, od których chyba każdy kiedyś zaczynał przygodę z tym trunkiem.

Forum przeglądałem od jakiegoś czasu (jest to naprawdę świetne miejsce na pogłębianie piwnej wiedzy), a niedawno postanowiłem się zarejestrować. Może wyjdzie mi to kiedyś na dobre . W związku z tym, wypadałoby choćby dla formalności zaliczyć wątek "powitalny".

Co więcej, udzielałem się już na innym portalu piwnym, którego nazwy wymieniać jednak nie będę z oczywistych powodów. Niemniej swoje opinie systematycznie postaram się przenosić i/lub aktualizować w miarę możliwości na Browar.biz.

Może trochę przydługo jak na początek, za co z góry przepraszam .
    So let it be written | So let it be done | To kill the first born pharaoh son | I'm creeping death! | Come crawling faster | Obey your master | Your life burns faster | Obey your master | Master!
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KDWG Wyświetlenie odpowiedzi
    Student, poznający od, że tak to ujmę, sezonu 2012/13 piwa, mające z piwem więcej wspólnego niż to, co oferują milionom Polaków najbardziej popularne piwa koncernowe, od których chyba każdy kiedyś zaczynał przygodę z tym trunkiem.

Forum przeglądałem od jakiegoś czasu (jest to naprawdę świetne miejsce na pogłębianie piwnej wiedzy), a niedawno postanowiłem się zarejestrować. Może wyjdzie mi to kiedyś na dobre . W związku z tym, wypadałoby choćby dla formalności zaliczyć wątek "powitalny".

Co więcej, udzielałem się już na innym portalu piwnym, którego nazwy wymieniać jednak nie będę z oczywistych powodów. Niemniej swoje opinie systematycznie postaram się przenosić i/lub aktualizować w miarę możliwości na Browar.biz.

Może trochę przydługo jak na początek, za co z góry przepraszam .
    Witaj.
    Może jednak napisz jakie to oczywiste powody. Ciekawość mnie zżera, zwłaszcza, że jestem pewien, iż nie piszesz o ratebeer

Comment

• KDWG
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2014.03
      • 143

Może jednak napisz jakie to oczywiste powody. Ciekawość mnie zżera, zwłaszcza, że jestem pewien, iż nie piszesz o ratebeer
      A po co być posądzonym reklamowanie "konkurencji" ? Oczywiście żartuję. Wydaje mi się, że aktywność na tego typu forach i portalach może być rozpatrywana jako nie tylko możliwość dowiedzenia się czegoś, ale też i swoistej rozrywki.

Jakby co, miałem na myśli ocen-piwo.pl, gdzie można występuję pod tym samym nickiem.
      So let it be written | So let it be done | To kill the first born pharaoh son | I'm creeping death! | Come crawling faster | Obey your master | Your life burns faster | Obey your master | Master!

Comment

• jurgen5
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2014.03
        • 2

Hej witam wszystkich smakoszów piwoszów

Comment

• dominik_walkowiak
          Porucznik Browarny Tester
          • 2013.10
          • 335

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgen5 Wyświetlenie odpowiedzi
          Hej witam wszystkich smakoszów piwoszów
          Hej Chyba nie tutaj miałeś pisac ;P

Comment

• jurgen5
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2014.03
            • 2

Ok przepraszam

Comment

Przetwarzanie...
            X