Witam wszystkich forumowiczów. Cieżko to przychodzi, ale wypada się przedstawić.
Od dobrych kilku lat dzielnie wytwarzam nalewki, które wszystkim smakują. Rok temu kolega zaraził mnie browarnictwem domowym
Dorobiłem się siedmiu warek z brew-kitów. Do tej pory wszystkie (poza pierwszą, która wyszła lurowata) idzie mi dobrze. Mam zamiar zwiększyć częstotliwość produkcji i przejść na pełen proces (od zacierania). Głównie interesują mnie Wit-y, ale IPA i Stout będą też na warsztacie.
Mam nadzieje, że na tym forum dużo się dowiem.
Zaraz zabieram się za "testowanie" swoich ostatnich wyrobów: Wheat beer, IPA Bitter oba z kolekcji Muntons Connoisseurs, oraz Finlandia Winter beer, także pozostaje tylko pożyczyć wesołego wieczoru!
Od dobrych kilku lat dzielnie wytwarzam nalewki, które wszystkim smakują. Rok temu kolega zaraził mnie browarnictwem domowym

Dorobiłem się siedmiu warek z brew-kitów. Do tej pory wszystkie (poza pierwszą, która wyszła lurowata) idzie mi dobrze. Mam zamiar zwiększyć częstotliwość produkcji i przejść na pełen proces (od zacierania). Głównie interesują mnie Wit-y, ale IPA i Stout będą też na warsztacie.
Mam nadzieje, że na tym forum dużo się dowiem.
Zaraz zabieram się za "testowanie" swoich ostatnich wyrobów: Wheat beer, IPA Bitter oba z kolekcji Muntons Connoisseurs, oraz Finlandia Winter beer, także pozostaje tylko pożyczyć wesołego wieczoru!

Comment