Witam wszystkich miłośników piwek! Popijając okocimskiego porterka postanowiłem zerknac na jakieś forum o tematyce piwnej - i oto jestem! Kopalnia wiedzy i opinie na temat produktów skłoniło mnie do rejestracji! Wasze zdrowieee!
Serwus
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Witam serdecznie, z tej strony pijus Konstancina i okazjonalnie Ciechana zielonegoSzukam info o podobnych piwkach żeby mój gust rozwinąć i lepiej poznać. Dlatego zarejestrowanym na tym forum jestem od dziś
Pozdro!Świadczę pomoc finansową na dowolny cel. Pierwsza pożyczka za darmoComment
Related Topics
Collapse
-
-
Piwowar domowy z Krakowa. Na końcie ponad 80warek. Chętnie odpowiadam na pytania, i z nadzieją oczekuję na odpowiedzi na pytania zadawane przeze mnie.
-
Channel: Przedstaw Się!
2018-11-21, 21:42 -
-
Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.
Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-03, 19:53 -
-
Serwus. Mam 39lat, piwo uwielbiam. Tak ja, jak i moja żona. Ale nie każde. Tu gdzie mieszkam zbyt wielkiego wyboru(sensownego) nie mam. Ot - standard, więc... Przed paroma dniami wykonałem swoją własną PIERWSZĄ warkę i generalnie - przestawić się na "swoje" piwko. W związku z powyższym...
-
Channel: Przedstaw Się!
2017-04-18, 23:01 -
-
Niechno mi ktoś potwierdzi że tu się warzy. Wpadliśmy przed zamknięciem na szybkie piwo z końcem lipca i nie było okazji zerknąć na instalację ani porozmawiać. .
Fajny klimatyczny ogródek i niewielkie wnętrza starej chałupy. piliśmy dobre jasne i ciemne, jednak dzień później...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment