Serwus

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leszekrally
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2014.03
    • 1

Serwus

Witam wszystkich miłośników piwek! Popijając okocimskiego porterka postanowiłem zerknac na jakieś forum o tematyce piwnej - i oto jestem! Kopalnia wiedzy i opinie na temat produktów skłoniło mnie do rejestracji! Wasze zdrowieee!
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

witamy witamy

Comment

• SmakoszPawel
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2014.04
      • 2

Witam serdecznie, z tej strony pijus Konstancina i okazjonalnie Ciechana zielonego Szukam info o podobnych piwkach żeby mój gust rozwinąć i lepiej poznać. Dlatego zarejestrowanym na tym forum jestem od dziś

Pozdro!
      Świadczę pomoc finansową na dowolny cel. Pierwsza pożyczka za darmo

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
        Zarzecze, Serwus
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2020-03-29, 19:31
      • Dimatteo84
        Serwus
        Dimatteo84
        Piwowar domowy z Krakowa. Na końcie ponad 80warek. Chętnie odpowiadam na pytania, i z nadzieją oczekuję na odpowiedzi na pytania zadawane przeze mnie.
        2018-11-21, 21:42
      • ART
        2024.09.07 - Namysłów - zwiedzanie browaru i trochę historii
        ART
        Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.

Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...
        2024-09-03, 19:53
      • ob1wan
        Serwus.
        ob1wan
        Serwus. Mam 39lat, piwo uwielbiam. Tak ja, jak i moja żona. Ale nie każde. Tu gdzie mieszkam zbyt wielkiego wyboru(sensownego) nie mam. Ot - standard, więc... Przed paroma dniami wykonałem swoją własną PIERWSZĄ warkę i generalnie - przestawić się na "swoje" piwko. W związku z powyższym...
        2017-04-18, 23:01
      • ART
        Czechy, Mikulov, Na Hradbách 1590/70, Bug'n'brew
        ART
        Niechno mi ktoś potwierdzi że tu się warzy. Wpadliśmy przed zamknięciem na szybkie piwo z końcem lipca i nie było okazji zerknąć na instalację ani porozmawiać. .

Fajny klimatyczny ogródek i niewielkie wnętrza starej chałupy. piliśmy dobre jasne i ciemne, jednak dzień później...
        2023-09-17, 11:32
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...