Witam!!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Matt635csi
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2014.04
    • 1

Witam!!!

Witam!
    Mam na imie Mateusz, od jakiegoś czasu śledzę Was na forum czas już był najwyższy wyjść z cienia i się zarejestrować... więc jestem, spragniony wiedzy i od lat piję, jak każdy tutaj, pifko, niestety na odpowiednie tory wjechałem niedawno, znudzony i zmęczony kampaniami itd... odkryłem smaki których nie znałem i rozpoczął się nowy rozdział mego picia - jakże ciekawy... Dzięki Wam m.in. ,pozdrawiam, będę grzeczny, do czasu!
  • TTOP
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.03
    • 449

Witamy, korzystaj z wiedzy, czytaj, degustuj, a w końcu - zacznij warzyć to, co najbardzije lubisz. I uważaj - po spróbowaniu piwa, do koncernowego "piwa" raczej nie ma już powrotu;P

Comment

• dominik_walkowiak
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.10
      • 335

Witamy Witamy horyzont piwny jest bardzo szeroki ;P

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
        heckler
        Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
        2025-01-31, 11:11
      • etman
        Piwowar nr 51
        etman
        Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
        2024-12-10, 18:48
      • pebejot
        Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
        pebejot
        Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
        Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
        2024-09-08, 23:21
      • heckler
        Czechy, Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant
        heckler
        Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
        2023-09-12, 07:52
      • dadek
        Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
        dadek
        Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
        2022-01-15, 03:06
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...