To jest mój debiut u was. Jednak ze zdziwieniem ,zaciekawieniem i fascynacją czytam wasze wypowiedzi. Mam pytanie czy jest tu dużo osób z Trójmiasta?
Witam serdecznie wszystkich miłośników piw litewskich
Collapse
X
-
smakosze piw litewskich
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibingo Wyświetlenie odpowiedziTo jest mój debiut u was. Jednak ze zdziwieniem ,zaciekawieniem i fascynacją czytam wasze wypowiedzi. Mam pytanie czy jest tu dużo osób z Trójmiasta?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibingo Wyświetlenie odpowiedzi(...)Mam pytanie czy jest tu dużo osób z Trójmiasta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNo i co z tymi piwami litewskimi? Jakieś refleksje dotyczące ich specyfiki? Na czym polega to przywiązanie?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Witam ponownie. Czy chce sprzedawać komercyjnie piwo litewskie? szczer
ze powiem że tak. Nie widzę jednak w tym nic złego ,skoro sami reklamujecie zgraniczne molochy typu tesco czy real.Ja jestem smakoszem piwa(nie wiem czy takim wytrawnym znawcą jak wielu z was).Ale lubię wypić jedno dobre piwo zamiast 3 sikaczy typu ............i innych polskich piw. Bedę sprowadzał piwo o którym będziecie mogli się wypowiedzieć i ocenić.Dla mnie będzie to duży zaszczyt poznać waszą opinię i podzielić się wrażeniemi.
Co do piw litewskich -pisze się tu o svyturysie i innych piwach komercyjnych. Są one napewno o niebo lepsze od naszych krajowych,ale są piwa z małych browarów litewskich które produkują prawdziwy nektar.
Tak więc zgadzam się z wami ,że chcę zbadać rynek. Ale nie zrobić sobie darmową reklamę tylko podzielić sie wami wspaniałym smakiem.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibingo Wyświetlenie odpowiedzi(...) Bedę sprowadzał piwo o którym będziecie mogli się wypowiedzieć i ocenić.(...)są piwa z małych browarów litewskich które produkują prawdziwy nektar.
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibingo Wyświetlenie odpowiedziWitam ponownie. Czy chce sprzedawać komercyjnie piwo litewskie? szczer
ze powiem że tak. Nie widzę jednak w tym nic złego ,skoro sami reklamujecie zgraniczne molochy typu tesco czy real.Ja jestem smakoszem piwa(nie wiem czy takim wytrawnym znawcą jak wielu z was).Ale lubię wypić jedno dobre piwo zamiast 3 sikaczy typu ............i innych polskich piw. Bedę sprowadzał piwo o którym będziecie mogli się wypowiedzieć i ocenić.Dla mnie będzie to duży zaszczyt poznać waszą opinię i podzielić się wrażeniemi.
Co do piw litewskich -pisze się tu o svyturysie i innych piwach komercyjnych. Są one napewno o niebo lepsze od naszych krajowych,ale są piwa z małych browarów litewskich które produkują prawdziwy nektar.
Tak więc zgadzam się z wami ,że chcę zbadać rynek. Ale nie zrobić sobie darmową reklamę tylko podzielić sie wami wspaniałym smakiem.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziJeśli chodzi o Svyturysa, to masz pecha, bo można je dostać w Almach i niektórych knajpach, czyli jakiś importer się tym już zajął.
Comment
-
Comment