Tally Ho!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • puszkomania
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2014.05
    • 1

Tally Ho!

Cześć wszystkim!

Mam na imię Paweł i jestem wieloletnim kolekcjonerem puszek. Mam też w swojej karierze epizod ze zbieraniem kapsli, które ostały mi się do dnia dzisiejszego :-) Pozdrowienia dla wszystkich!

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Březová-Oleško, Pražská 11, Vlastenec pivovar Březová
    heckler
    Nieopodal Pragi w wiosce Březová-Oleško od września 2019 roku działa browarek Vlastenec. Prace nad jego otwarciem trwały aż osiem lat, ale właściciel dopiął swego i w rodzinnej restauracji można napić się pysznego piwka ​. Prostokątny, piętrowy budynek może nie jest najpiękniejszy, ale...
    2022-11-18, 16:08
  • bastion
    Chorwacja, Hvar, Petricevo Setaliste 8, Vunetovo Craft Beer.
    bastion
    Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...
    2021-10-15, 21:43
  • smir
    Oktoberfestbier temperatura fermentacji
    smir
    Witam. Jest to mój pierwszy post na forum. W swojej krótkiej karierze uwarzyłem póki co 6 warek z czego 2 z brewkitu. Piwka nie wyszły najgorzej. Mam jednak pytanie dotyczące mojej następnej warki. Zamówiłem zestaw surowców z browamatora BA Marcowe, Oktoberfestbier, w skład wchodzą:
    ...
    2021-05-24, 21:09
  • bastion
    Ukraina, Równe, Kopernika 9, Pivna Restoracja Kant.
    bastion
    Browar restauracyjny działający na terenie browaru przemysłowego, to niezbyt częste rozwiązanie, a już na Ukrainie dosyć unikalne.
    Nie znając dokładnie tematu, sądziłem że to może jakaś zmyłka, że może warzone piwo jest w przemysłowym, a tylko nadaje się mu etykietkę piwa...
    2020-05-01, 21:51
  • e-prezes
    Star Wars na b.biz
    e-prezes
    Jako osoba starszej daty, acz nie dziadek jeszcze odświeżyłem sobie całą sagę plus "przyległości" uniwersum, by przygotować się na ostatni (?) epizod czegoś czym jako dziecko żyłem. Sequele dopiero teraz, a i prequele po czasie, bo dla mnie saga była skończona.
    Nie żyję...
    2019-11-26, 15:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...