Siemano!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sienudze
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.05
    • 1

Siemano!

Witam brać piwowarską!

Ja tu przypadkiem trochę trafiłem, bo szukałem sklepów z dobrymi piwkami lokalnymi w W-wie. Ileż można pić ciągle tych Lechów, Tyskich czy innych siurów :-)

Eksploruje nowe możliwości i póki co IPY przypadły mi do gustu. Chętnie dowiem się od "starych wyg" co jeszcze warto sprawdzić!

Pozdrówka,
    Agent
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

Dobrze trafiłeś, miłej lektury - polecam dział Piwo - Gdzie
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• dominik_walkowiak
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.10
      • 335

Witam w społeczeństwie browarbizu

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
        pebejot
        Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
        Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
        Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
        Jest...
        2024-01-06, 21:27
      • heckler
        Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
        heckler
        Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
        2023-09-13, 07:39
      • Chlebaq
        Siemano
        Chlebaq
        Siemano.
        Jestem Michał, mam 24 lata, mieszkam w Gdańsku i mam dwie warki na koncie. Jedna skończona z brew-kita jedna ze słodów na cichej, wyczuwam w niej infekcje ale jestem dobrej myśli
        2016-02-10, 17:49
      • heckler
        Český Brod, Tuchorazská 1433, Pivovar Český Brod
        heckler
        Według danych historycznych początki piwowarstwa w tym miasteczku sięgają przełomu XIII i XIV, natomiast zabudowania obecnego browaru można datować na rok 1884.
        Złote czasy dla browaru przypadły w okresie międzywojennym i dopiero po drugiej wojnie światowej sytuacja gospodarcza browaru...
        2019-09-09, 06:58
      • Charlie44
        22 stopnie C vs US-05
        Charlie44
        Siemano wszystkim,

Mam taką sytuację że jutro zamierzam warzyć a zawsze gdy przygotuję brzeczkę to transportuję ją i wstawiam na fermentację do kumpla czy do ciotki bo u mnie w piwnicy trochę ciepło.
        Problem w tym że jutro trochę kiepsko z możliwościami wstawienia...
        2019-05-10, 22:19
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...