Cześć i czołem, od niedawna lubuje się w piwach rzemieślniczych, stąd moja obecność na forum, do zobaczenia w tematach o piwie!
Czołem
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
-
Już po raz drugi na olsztyńskiej plaży miejskiej odbędzie się Olsztyński Festiwal Piw Rzemieślniczych.
Atrakcje:- 18 browarów
- 2 producentów cydru
- 11 foodtrucków
- wspaniali piwowarzy domowi z Warmińsko-Mazurskiego oddziału terenowego Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych
2018-08-27, 11:59 -
Byłem, poprzyglądałem się, popróbowałem. Ludzi (oczywiście, na oko, więc ocena subiektywna) chyba nieco mniej niż na poprzednich edycjach.
Nie czepiałbym się, ale chyba ta formuła się wyczerpuje. Stosunkowo mało publiczności "nowej", nie bir gików i ludzi niezwiązanych...-
-
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
2025-02-11, 21:44 -
-
Taki oto szczep trafił do Centrum Piwowarstwa ostatnio:
White Labs WLP4000 Vermont Ale Yeast
Szczep wyizolowany z wyjątkowego Double IPA pochodzącego z Vermont. Wytwarza złożony owocowy profil estrów z nutami brzoskwini, moreli i lekkich cytrusów, który uzupełnia każde mocno...-
Channel: Surowce
2024-11-23, 18:56 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment