Siemson

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gerdzikk
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.06
    • 7

Siemson

Siemson. Jestem Gerard z Otwocka (takie tam miasteczko pod Stolicą) Uzależniony od wafli, chętnie wymienię się towarem z innymi waflomanami z okolicy i nie tylko. Kolekcja raczej nieduża w porównaniu z tym co tu wyczytałem na temat, niektórych kolegów, bo raptem jakieś 700 sztuk bez żadnych PW - co nie zmienia faktu, że i tak jestem z niej zajebiście dumny :P
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Witam i Pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Wine Bar Wesoła Porzeczka
      Ahumba
      Na parterze pawilonu dokładnie pod barem Stołeczna znajduje się mały Wine bar, Cztery stoliki w środku i prawdopodobnie, gdy jest ciepło coś wystawiają na zewnątrz, Głównym towarem są zapiekanki kraftowe i wina z nalewaków. Dwa z nalewaki okupują piwa. Przedwczoraj były to czeski konicek...
      2025-03-09, 10:06
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
      dadek
      Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
      2024-10-14, 01:47
    • Serokomlak
      Islandia, Rejkiawik (Reykjavík), Skútuvogur 1G, Malbygg
      Serokomlak
      Najdalej na północ położna stolica - Rejkiawik, skrywa jedną z perełek islandzkiego piwowarstwa - mikrobrowar Malbygg.
      Malbygg Taproom - Brewery Bar and Beer Shop to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić - nie tylko biorąc pod uwagę fakt, że w zwykłych sklepach można się uraczyć...
      2024-09-26, 19:28
    • pebejot
      Mołdawia, Kiszyniów, Strada Stefan Cel Mare 182, Lake House Brewpub
      pebejot
      Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
      Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
      Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...
      2024-01-05, 23:11
    • pebejot
      Albania, Tirana, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Kaon Beer
      pebejot
      Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
      Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
      2023-12-27, 00:28
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...