Uszanowanie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bklauzinski
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.06
    • 4

Uszanowanie!

Cześć, dzień dobry wszystkim kolegom i koleżankom.
    Bartek jestem, z Wrocławia. W temacie piwa zacząłem kręcić się w 2011, na drugim wrocławskim FDP. Na razie nie warzę bo nie mam gdzie (wynajmuję mieszkania) ale od przyszłego roku, już na swoim własnym planuję zacząć działać.
    Jestem zdecydowanym fanem milk stoutów, jak i wartości IBU >60.
    Na początku tego roku zacząłem pisać bloga i prowadzić fejsbukowy fanpage.
    Zbieram wafle i kapsle.

Pozdrawiam!
  • TeDy_beer
    Porucznik Browarny Tester
    • 2011.06
    • 283

Witaj na forum!
    AMEN i :stout:
    Browar Domowy Małe Ale
    Członek Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych

Comment

• dominik_walkowiak
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.10
      • 335

Witaj na browarbizie

Comment

Related Topics

Collapse

• hubik77
        Uszanowanie! I cycki!
        hubik77
        Witajcie,
        od razu przepraszam za te cycki, ale mam wrażenie, że dział powitalny jest lekko martwy, więc cyckami chciałem zdobyć jakąkolwiek atencję, ryzykując zarazem bana na dzień dobry

Pojawiłem się tu z zamiarem czysto handlowym, sprzedać pokale Browaru Grodziskiego,...
        2020-07-31, 22:38
      • Grbuy
        Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
        Grbuy
        Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
        2023-11-30, 20:57
      • bastion
        Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
        bastion
        Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
        2023-11-27, 21:50
      • e-prezes
        Edit, M84!
        e-prezes
        Browar ma dwie firmowe miejscówki w Turynie i w Mediolanie (akurat nie trafiłem jak byłem) i jest dość sporym browarem kraftowym wyrosłym już z nowej fali. Ja utrafiłem w Cerqua w Boloniii na gościnnym kranie doppelbocka, więc od niego zacząłem, bo to styl dość staromodny i tym bardziej...
        2023-02-17, 18:06
      • dadek
        Berlin-Wedding, Oudenarder Str. 16-20, Vagabund Brauerei Kesselhaus
        dadek
        Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
        2022-11-18, 01:57
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...