Dlaczego zarejestrowałem się tak późno

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Dlaczego zarejestrowałem się tak późno

Jest to mój pierwszy post na browar.biz więc chciałbym Was wszystkich serdecznie przywitać.
    Mimo, że to mój pierwszy post na tym forum to wcześnie przeglądałem je nie raz.
    Dlaczego więc zarejestrowałem się tutaj tak późno?
    Wierzcie lub nie ale odrzucał mnie układ i wygląd tej strony... Na "dzieńdobry" gdy się wejdzie moja myśl jest jedna: "Oho! Jakieś muzeum. Informacje na stronie pewnie tak samo aktualne jak jej wygląd."
    Być może zaraz mnie będziecie chcieli zjechać "E! Nowy nie pasuje Ci to twój problem. Dla mnie jest spoko" ale pomyślcie chwilę. XXI wiek. Komputery, laptopy, smartfony tablety... To bez wątpienia największy tego typu portal w Polsce. Może warto zachęcić nowych jak i utzymać starych. Tu nie chodzi tylko o wygląd ale i o funkcjonalność. Stali bywalcy może już przywykli, ale dla mnie wszystko jest tu strasznie chaotyczne i odnaleźć się nie idzie.

Tak z konkretów - żeby nie było, że pomysły to ma każdy dobre gorzej z wykonaniem. Trochę się na tym znam. Zajmuję się głównie front-endem więc jestem gotów do pomocy.

Jeżeli nie autorski szablon etc. to może przynajmniej jakiś gotowiec. Nawet darmowy. Albo poprawienie tego co jest. Jestem w stanie przygotować pliki CSS (odpowiadające w dużej mierze za wygląd strony) oraz drobne elementy graficzne które poprawią wygląd i czytelność serwisu.

Liczę na reakcję i dyskusję zarówno użytkowników jak i administracji
    Pozdrawiam.
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

17.58 to wcale nie jest późno.

Comment

Łał. Naprawdę świetna riposta... Ale liczyłem na jakąś konstruktywną rozmowę i w efekcie działanie. Chodź czuję po kościach, że klasyczny model się odbędzie:
      1. Znajduje się osoba z zapałem, pomysłem i chęciami
      2. "Ogół" osób hejtowaniem lub milczeniem zabija temat
      Wyszedłem z inicjatywą i czekam na odzew.

Comment

• Latarnik
        Premium Lamplighter
        🥛🥛🥛🥛
        • 2004.06
        • 5035

Kolego! Stajesz na srodku lasu i krzyczysz, ze chcesz komus pomoc.
        Jestes niepoprawnym optymista sadzac, ze ART czyta wszystkie posty na tym forum.
        Moze sie stara ale bez przesady.
        Napisz do niego na PW, bedziesz mial wieksze szanse niz tutaj.
        5470 kapsli z wypitych piw
        874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
        "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
        https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
        Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
        https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

Kontakt z adminem to odrębna sprawa. Ważne jest też zaopiniowanie przez użytkowników

Comment

• Latarnik
            Premium Lamplighter
            🥛🥛🥛🥛
            • 2004.06
            • 5035

Na razie to nie ma czego opiniowac.

Jak jestes ciekaw, to zrob ankiete, czy uzytkownicy chca zmian graficznych na forum.
            Potem zrobisz druga ankiete i zaproponujesz kilka wersji nowego wygladu.
            itd. bo w zwyklym temacie niewiele sie dowiesz.
            Last edited by Latarnik; 2014-06-24, 22:15.
            Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzyku Wyświetlenie odpowiedzi
              Stali bywalcy może już przywykli, ale dla mnie wszystko jest tu strasznie chaotyczne i odnaleźć się nie idzie.
              A mówisz o stronie głównej czy o forum? I gdzie dokładnie się gubisz? Bo na forum, gdzie tak naprawdę odbywa się życie serwisu (no, ostatnio główna ożyła), dla mnie wszystko jest całkiem sensownie poukładane. Może problemem jest ogrom wątków i informacji, ale jest on przecież owocem kilkunastu lat działalności Browaru.

Może rzeczywiście coś zaproponuj i będziemy hejt... opiniować.

Comment

• kibi
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 1875

Ja nie jestem ciekaw czemu zarejestrowałeś się tak późno, tylko czemu w ogóle?
                Interesują Cię tematy okołopiwne, czy tylko układ i wygląd forum?

Comment

• tristan_tzara
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2007.12
                  • 1038

Ktoś oferuje pomoc a tutaj już lustracja Skoro odwiedza od dawna to chyba nie dla archaicznego layoutu. A ja zgadzam się ze stronie jak i forum, przydałoby się wkroczyć w nową dekadę estetycznego internetu

Comment

• e-prezes
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2002.05
                    • 19269

Nowy layaout wiąże się z większym obciążeniem duperelami na stronie, bo po nowemu musi być za przeproszeniem oczojebnie. Mnie pasi tak jak jest, ale... działaj. Zobaczymy.

Comment

• Latarnik
                      Premium Lamplighter
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2004.06
                      • 5035

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                      bo po nowemu musi być za przeproszeniem oczojebnie. .
                      No wlasnie, po co zasmiecac forum nowymi kolorowankami, skoro moim zdaniem w tej chwili jest wystarczajaco czytelne.

Comment

• Ahumba
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9081

Może to sprawia mój wiek, ale ja się tutaj lepiej czuję niż np. na takiej nowoczesnej gęboknidze. Znaleźć tam coś co było kiedyś napisane to nie dla mnie. Tutaj wiem, gdzie szukać danych o piwie, gdzie knajpy, sklepy, coś z historii, czy jakiś przepis na piwo. Ta strona to taka skarbnica wiedzy. Tam natomiast (jak dla mnie) jest ogólny pierdolnik. Więc jakieś dopieszczenie to może być. Przejście na nowe zasady działania strony MNIE nie interesuje.
                        Last edited by Ahumba; 2014-06-25, 13:57.
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• kibi
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.07
                          • 1875

Jaka tam lustracja?
                          Po prostu, kiedy ktoś w pierwszym swoim poście reklamuje swój sklep z dopalaczami, albo wyprawkami dla niemowląt, jest szybko usuwany, kiedy reklamuje sklep z piwem wszyscy mu przypominają, żeby najpierw wykupił premiuma.
                          A kiedy ktoś zaczyna od reklamy swoich usług informatycznych, to co?

Comment

Zareklamowałem się? Serio? W którym momencie?
                            Część z was pluje kwasem po twarzy z tego co widzę. Przykre ale już przywykłem. Udzielam/udzielałem się w różnych miejscach i zawsze schemat ten sam. Ewentualnie drugi wariant: "Weźmiemy się i zrobisz/zrobicie"

Jestem już w kontakcie z adminem i trwa ustalanie wspólnego frontu i zbieżności pomysłów.
                            Last edited by Gość; 2014-06-25, 15:14.

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23960

Ostatnio spamerzy masowo atakują, więc i morale słabe w tym kontekście.
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                              X