Otóż to. Więc apeluję o http://e5.pudelek.pl/772b50bed253cb7...3b1dd0e1412959
Dlaczego zarejestrowałem się tak późno
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziMoże to sprawia mój wiek, ale ja się tutaj lepiej czuję niż np. na takiej nowoczesnej gęboknidze. Znaleźć tam coś co było kiedyś napisane to nie dla mnie. Tutaj wiem, gdzie szukać danych o piwie, gdzie knajpy, sklepy, coś z historii, czy jakiś przepis na piwo. Ta strona to taka skarbnica wiedzy. Tam natomiast (jak dla mnie) jest ogólny pierdolnik. Więc jakieś dopieszczenie to może być. Przejście na nowe zasady działania strony MNIE nie interesuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNowy layaout wiąże się z większym obciążeniem duperelami na stronie, bo po nowemu musi być za przeproszeniem oczojebnie. Mnie pasi tak jak jest, ale... działaj. Zobaczymy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziniekoniecznie. to nie czasy animowanych bajerów z flasha. współczesne trendy idą na minimalizm, prostota, zrywanie ze skeumorfizmem, ledwo kilka kolorów. wiec może wyjść nawet mniejsze obciążenie
Comment
-
-
Po co zmieniać coś co jest dobre? Bo będzie lepsze? Dla wielu może być gorszeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzyku Wyświetlenie odpowiedziZareklamowałem się? Serio? W którym momencie?
.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzyku Wyświetlenie odpowiedziTrochę się na tym znam. Zajmuję się głównie front-endem więc jestem gotów do pomocy.
Jeżeli nie autorski szablon etc. to może przynajmniej jakiś gotowiec. Nawet darmowy. Albo poprawienie tego co jest. Jestem w stanie przygotować pliki CSS (odpowiadające w dużej mierze za wygląd strony) oraz drobne elementy graficzne które poprawią wygląd i czytelność serwisu.
Zarejestrowałeś się na browar.biz, nie wypełniłeś profilu.
Nie wiemy skąd jesteś, czy zbierasz kapsle, czy etykiety, ile masz warek na koncie ani czy wolisz chmiele tradycyjne, czy zamorskie.
Wiemy natomiast czym się zajmujesz, na czym się znasz i co byś zmienił na forum.
Może mi się wydawało, że się reklamujesz, tak jak Tobie zdawało się, że ktoś Ci pluje kwasem po twarzy.
Comment
-
-
Tak szczerze wszystko jest czytelne i dobrze poukładane. Nie ma zbędnych pierdół.
Ja tu wchodzę po to by czytać o piwie i się wypowiadać...zbędne mi są graficzne dupsy.
Zawsze ceniłem prostotę, dlatego na tym forum chętnie przebywam. Nie "męczy" i to mi się podoba.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziPo co zmieniać coś co jest dobre? Bo będzie lepsze? Dla wielu może być gorsze
Osobiście korzystam z b.biz w 90% przez tapatalk. Ale gdy wchodzę przez www, to jednak czuje jeszcze lata 90. Lubię ten okres, ale w innych dziedzinach niż wygląd stronLast edited by tristan_tzara; 2014-06-26, 06:16.
Comment
-
-
Czy wypluwanie innym, tuż po powiedzeniu "dzień dobry", braku kindersztuby nie jest aby brakiem kindersztuby?
A w temacie propozycji Krzyku to oby nie szło to w kierunku tych cholernych kafelków. Poza tym wydaje mi się, że odmalować na nowo trzeba serwis, natomiast forum zostawiłbym taka jak jest. Choćby dlatego aby starsi panowie jak ja czy Ahumba mogli się odnaleźć
Comment
-
-
Szczerze mówiąc, to już sam się zastanawiałem, czy nie zarejestrować się tylko po to, żeby ponarzekać na stronę główną.
Oczywiście większość rzeczy dzieje się na forum, ale strona spokojnie mogła by presentować sporo informacji (co zresztą robi). Tylko że jak się na nią wchodzi, to widzę kilka losowo rozrzuconych po ekranie bloków bez ładu i składu i szczerze mówiąc jest to zupełnie nieczytelne jak dla mnie.
Tyle, że z tego, co widzę, strona internetowa to zestaw modów do forum, więc odmłodzenie jej nie jest proste na pewno. Pewnie można by napisać jakiś portal od nowa, ale to sporo pracy, a ciężko tutaj zastosować gotowe rozwiązanie, bo jest sporo różnych informacji, każda trochę inna, każdą trzeba prezentować w trochę innej formie, więc pewnie gotowca dobrego na to nie ma, a te, co są, wyglądają tak, jak widać na głównej.
Samego forum natomiast bym nie zmieniał, a jak już, to jakoś nieznacznie. Do obsługi forum każdy jest przyzwyczajony, jest to forum o standardowym wyglądzie, więc po co kombinować?Last edited by MatKus; 2014-07-04, 11:22.Życie zaczyna się po 60. Po 60 IBU, znaczy się ;)
Comment
-
Comment