Witam wszystkich miłośników piwa.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaammiil
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.07
    • 3

Witam wszystkich miłośników piwa.

Po namowach kolegi na spróbowanie piw innych niż te na półce w monopolowym na osiedlu odkryłem nowy lepszy świat. Jóź znalazłem na tej stronie ciekawe adresy w mojej okolicy gdzie można zakupić słuszny trunek. Jest tez lista najlepszych piw 2013 która jest dobra do przetestowania na początek. Nie spróbowałem jeszcze wielu gatunków ale narazie zakochałem się w IPA.
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Witam, powodzenia w odkrywaniu nowych smaków

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
      bastion
      Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
      W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
      2024-11-26, 23:29
    • etman
      Twoje etykiety
      etman
      A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
      2025-03-13, 19:59
    • darekd
      Lupulus, Jolly Poupée
      darekd
      Znany w Polsce browar z walońskiej prowincji Luxembourg nieopodal granicy z Luksemburgiem.

Na ecie info: "modern red beer", chmiel Styrian Golding, zaw. alk. bardzo dokładnie podana: 6,671%

https://lupulus.be/biere/jolly-poupee-33cl

Aromat - na początku...
      2024-12-22, 23:43
    • etman
      Piwowar nr 51
      etman
      Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
      2024-12-10, 19:48
    • Prusak
      Browar Otwocki, Otwocki Pils
      Prusak
      Niestety, brak danych.
      Barwa jasnożółta, piwo niemal idealnie klarowne.
      W zapachu słód i chmielowe nuty ziołowo-piołunowe, oba rejestry w równowadze.
      Piana początkowo wysoka, półkremowa, gęsta, opada do więcej niż obrączki (w piwie nalanym do peta i przywiezionym do...
      2024-09-20, 15:20
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...