Ahoy wszystkim.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gdina
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2014.08
    • 109

Ahoy wszystkim.

Przyszedł czas na spełnienie dziecięcych marzeń. Gromadzę wiedzę i.... na razie to wszystko. Jestem dość daleko od domu, lada dzień zamawiam sprzęt. Niestety będę korzystał z gotowców, może w miarę picia apetyt wzrośnie na coś bardziej szlachetnego. Latka swoje już mam, ale pamiętam pierwszy łyk gorzkiego napoju z pianką, musiałem , o zgrozo dosłodzić, żeby wypić. Dziś już nie muszę, uwielbiam czeskie piwa, czy też nasze z mniejszych browarów. Biegam z wykrywaczem metali,praca to ciężka, kurzy się, więc i pić się chce Mam nadzieję, że załapię piankowego bagcyla na stałe. Moje motto : Europiwom- stanowcze nie! Serdecznie pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegów , życzę dobrze pracujących drożdży
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gdina
    życzę dobrze pracujących drożdży
    Dzięki! I Tobie też!

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Wrocław, Kurzy Targ 3/2, Bistro Kurzy Targ (d. Bistro Przemysłowe)
      Shedao
      Knajpka z trzema kranami, na jednym z nich jest Żywiec Porter za 4,50 zł/0,3l. Na pozostałych dwóch Heineken i Miłosław Pilzner w takiej samej cenie/objętości. Upss, przepraszam, Heniek jako produkt premium jest w 0,25l

Bistro znajduje się tuż obok Rynku, naprzeciwko domu...
      2015-02-20, 14:39
    • Aranha
      Hej, hello, Ahoy
      Aranha
      Hej, hello, Ahoy czy jak tam wita sie bractwo piwne :]

Cos o mnie ?? hmmm To tak:
      Obecne zamieszkanie Beja - Portugalia

Zainteresowania (poza obalaniem kolejnych butelek zlocistego trunku):
      - kompy
      - technika
      - filmy
      - muza
      ...
      2003-05-01, 20:15
    • borsukwroc
      Ahoy piwosze!
      borsukwroc
      Andrzej z Wrocławia. Jestem miłośnikiem piwa, ale nie zbieram etykiet piwnych tylko bilety komunikacji miejskiej. Jak wiadomo birofilowie w większości maja bilety a bileciarze maja etykiety i spotykamy się na giełdach piwnych i wymieniamy. Ja własnie mam dużo etykiet piwnych i z chęcią wymienie...
      2013-02-04, 19:43
    • kolbe11
      Ahoy !
      kolbe11
      Witam!
      Dziwne, że wcześniej tutaj nie trafiłem bo piwo to moje hobby i pasja. Co o mnie, zamieszkuje tereny małopolski (Olkusz) ale grasuje też po śląsku no iz niejednego kufla piłem Moja przygoda z piwem zaczęła się już dość dawno temu, moim pierwszym niekwestionowanym faworytem...
      2008-02-10, 19:51
    • Penguin
      Ahoy!
      Penguin
      Jak widzicie, kolejna osoba przypłynęła do waszego portu! Mam na imię Marcin, a szerzej piwem zacząłem interesować się dopiero na początku tego roku. No, może nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, bo z początku sprowadzała się zaledwie do czytania artykułów, oglądania...
      2014-10-11, 21:00
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...