Siemanko
Kamil - Koszalin
Czytam sobie forum od jakiegoś czasu i zapragnąłem ujrzeć zdjęcia tak sprytnie chowane przed niezalogowanymi użytkownikami
Od dłuższego czasu zbieram się, aby rozpocząć przygodę z samodzielnym warzeniem piwa. Jak tylko hajs zacznie się zgadzać i zestaw ZacierMistrz Eko znów ujrzy światło dzienne zabieram się do pracy.
Na początku planowałem zacząć od puchy, ale forum dostarczyło mi tylu ciekawych informacji, że postanowiłem od razu zacząć robić to na poważnie. Zaczęło się od wina, potem był kwas chlebowy, cydr...zakładam w takim razie, że puszka niczego mnie nie nauczy
Pozdrawiam Użytkowników.
Od dłuższego czasu nim otworzę jakieś nowe piwo sprawdzam oceny z aromatu. Chciałbym kiedyś poczuć to wszystko co znajduje się w aktualnie smakowanym piwie.
Małymi łyczkami do celu
Kamil - Koszalin
Czytam sobie forum od jakiegoś czasu i zapragnąłem ujrzeć zdjęcia tak sprytnie chowane przed niezalogowanymi użytkownikami
Od dłuższego czasu zbieram się, aby rozpocząć przygodę z samodzielnym warzeniem piwa. Jak tylko hajs zacznie się zgadzać i zestaw ZacierMistrz Eko znów ujrzy światło dzienne zabieram się do pracy.
Na początku planowałem zacząć od puchy, ale forum dostarczyło mi tylu ciekawych informacji, że postanowiłem od razu zacząć robić to na poważnie. Zaczęło się od wina, potem był kwas chlebowy, cydr...zakładam w takim razie, że puszka niczego mnie nie nauczy
Pozdrawiam Użytkowników.
Od dłuższego czasu nim otworzę jakieś nowe piwo sprawdzam oceny z aromatu. Chciałbym kiedyś poczuć to wszystko co znajduje się w aktualnie smakowanym piwie.
Małymi łyczkami do celu
Comment