Witam Wszystkich.
Jestem nowym uczestnikiem tego forum. Swoją podróż z domowym piwowarstwem rozpocząłem w czerwcu 2014 więc póki co żółtodziób ze mnie
Na swoim koncie mam dopiero 1 warkę z Brewkitu - Coopers Pilsner (mało udaną). W chwili obecnej fermentują mi się dwie kolejne, tym razem zacierane warki - pszeniczny DunkelWeizen (15 BLG) i Foreign Extra Stout (17 BLG). Mam jeszcze surowce na warkę #4 - belgijskiego Dubbla (19,5 BLG). Mam zamiar piwowarzyć przez co najmniej kilka następnych lat i chętnie będę się dzielił moimi doświadczeniami
Jestem nowym uczestnikiem tego forum. Swoją podróż z domowym piwowarstwem rozpocząłem w czerwcu 2014 więc póki co żółtodziób ze mnie

Na swoim koncie mam dopiero 1 warkę z Brewkitu - Coopers Pilsner (mało udaną). W chwili obecnej fermentują mi się dwie kolejne, tym razem zacierane warki - pszeniczny DunkelWeizen (15 BLG) i Foreign Extra Stout (17 BLG). Mam jeszcze surowce na warkę #4 - belgijskiego Dubbla (19,5 BLG). Mam zamiar piwowarzyć przez co najmniej kilka następnych lat i chętnie będę się dzielił moimi doświadczeniami

Comment