Witam z Rzeszowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • saymon
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.10
    • 4

Witam z Rzeszowa

Chciałbym powitać userów tego zacnego forum. Znalazłem się tu dzięki mojemu bliskiemu wujkowi- google Mam na imię Paweł i nie spożywam od 2 lat (wystrzegam się) ... naszych eurolagerów. Nie dlatego, że czuję się już koneserem niszowych napitków i gardzę ogólnodostępną resztą. Nie smakują mi już one, tak jak kiedyś, jeśli można się tak wyrazić Przez ten czas popróbowałem, powąchałem, poczytałem.
    Od zawsze warzenie piwa to była dla mnie magia. Jak to się robi? Toż trzeba mieć pewnie laboratorium i długi, biały kitel. Podziwiałem tych, którzy sami sobie nawarzyli.
    Tak pomału zacząłem więcej czytać, trochę mniej próbować. Wiem mało, ale chciałbym spróbować coś własnego.
    Pozdrawiam

Related Topics

Collapse

• Prusak
    2018.11.23 - 24 Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
    Prusak
    Byłem, poprzyglądałem się, popróbowałem. Ludzi (oczywiście, na oko, więc ocena subiektywna) chyba nieco mniej niż na poprzednich edycjach.
    Nie czepiałbym się, ale chyba ta formuła się wyczerpuje. Stosunkowo mało publiczności "nowej", nie bir gików i ludzi niezwiązanych...
    2018-11-26, 10:40
  • Misiu_PM
    giełdy w rejonie Tanowa i Rzeszowa
    Misiu_PM
    Witam.
    Mam pytanie.
    Czy są organizowanie jakieś giełdy w rejonie Tanowa i Rzeszowa?
    Jeśli tak to w jakich terminach.
    Pozdrawiam
    2006-10-20, 16:27
  • Kambol
    Taboret gazowy pożyczę - okolice Rzeszowa
    Kambol
    Chętnie pożyczyłbym od kogoś z okolic Rzeszowa taboret gazowy na jedną/dwie warki.
    Na okres wakacji przemieszczam się do domu, gdzie nie mam odpowiedniej kuchenki, a piwo czeka na warzenie...
    Oczywiście forma wynagrodzenia do ustalenia

2011-06-29, 21:13
  • kopernik
    Królewskie z Rzeszowa ,....
    kopernik
    Królewskie z Rzeszowa, Warka z Elbląga, itd. Piwa znane produkowane ( rozlewane ) w browarach podległych centrali dziwnie tracą na jakości.
    . Ciekawe kiedy decydenci wpadną na to, że ten sukces handlowy odbija się na opinni o "prawdziwym" piwku. .
    2003-02-07, 18:14
  • Pendragon
    Policzmy wszystkie browary
    Pendragon
    Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
    Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
    Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
    Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
    2018-04-23, 16:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...