Witam serdecznie wszystkich!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • AngelikaJedrzejewska
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.11
    • 1

Witam serdecznie wszystkich!

Jestem nowym urzytkownikiem , dowiedzialam sie o Browar.biz przypadkowo. Chcialabym nawiazac kilka nowych kontaktow z ludzmi zainteresowanymi Kupnem Niemieckiego Piwa Jesli znajduja sie tu chetni do rozpoczecia dyskusji na ten temat to prosze pisac .
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24057

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AngelikaJedrzejewska
    Jestem nowym urzytkownikiem , dowiedzialam sie o Browar.biz przypadkowo. Chcialabym nawiazac kilka nowych kontaktow z ludzmi zainteresowanymi Kupnem Niemieckiego Piwa Jesli znajduja sie tu chetni do rozpoczecia dyskusji na ten temat to prosze pisac .
    Witaj, pamiętaj proszę że zgodnie z regulaminem podejmowanie tematów związanych z Twoją pracą zarobkową wymaga najpierw porozumienia z właścicielem serwisu ( reklama@browar.biz ).
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
      dadek
      Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
      2025-01-12, 19:42
    • Randi
      Browary na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
      Randi
      Witam,

Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
      Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
      2024-02-21, 17:12
    • grzeber
      XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
      grzeber
      Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
      Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
      2023-12-04, 20:44
    • dadek
      Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 01:48
    • dadek
      Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
      dadek
      Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
      2023-05-16, 01:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...