Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bercik140
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.11
    • 1

Witam

Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
    Mieszkam w małej miejscowości Ustronie Morskie niedaleko Kołobrzegu i mam 23 lata.
    Pierwsza styczność z piwem była w latach młodzieńczych gdy ojciec pozwalał mi spijać piankę , później przyszedł czas na piwa komercyjne i weekendowe spotkania przy 4-paczku... Od roku zacząłem konsumować piwa rożnego gatunku i to poszerzyło moje smakowe horyzonty. W niedalekiej przyszłości zamierzam produkować piwo w domowym zaciszu
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Witam i zachęcam do warzenia w domu
    Chyba każdy jako dziecko spijał piane ;P "Tato mogę piane??"
    Ostatnia zmiana dokonana przez dominik_walkowiak; 2014-11-25, 10:30.

Comment

Related Topics

Collapse

• Orzech1988
      XI Częstochowski Konkurs Piw Domowych Bractwa Piwnego
      Orzech1988
      Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
      zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w
      XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego

Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem...
      2020-01-15, 17:07
    • Pancernik
      Lubrow, Rysy
      Pancernik
      Nikt jeszcze nie opisał, zima, może faktycznie Rysy trza odpuścić... .
      Cóż, piwo w stylu Imperialnego Stouta, a jak kto woli - Polskiego Imperalnego Stouta (uwaga - skrót słabo się kojarzy ).
      Parametry to 9% alko i 24*Blg - to zdecydowanie widać, słychać i czuć. Widać...
      2024-12-17, 21:23
    • bastion
      Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
      bastion
      Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
      2024-07-17, 20:30
    • AaLeX
      Lübz, Lübzer Küsten Hell
      AaLeX
      Piwo to ma złotą barwę, słodowy zapach, ale nikłą pianę. Znikła chwilę po nalaniu, nie zostawiając żadnego kożuszka. Lacingu też brak. Alkohol 4,9%. Innych parametrów brak. Smak słodowy, przyjemny, bez goryczki. W tej kategorii piwo jest niezłe. Bez problemu może konkurować z bawarskimi...
      2024-07-02, 11:38
    • AaLeX
      Darguner, Nordgold Pilsener
      AaLeX
      Piwo warzone dla niemieckiego Netto (z pieskiem, bo w Niemczech są dwa Netto ). Kupione w Cottbus za 45ct. Opakowanie 0,5l pet, alkohol 4,9%. Powiem tak, szału nie ma, ale w kategorii piwa marketowe trzyma poziom. Barwa złota, piana nikła (ale wszystkie piwa w plastiku mają słabą pianę),...
      2024-02-27, 12:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...