Pozdrawiam wszystkich, piwo warzę od kilku lat, jestem ze względu na sklep.
Witam
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
-
Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć wszystkim, piwo warzę od 6 lat, ale dopiero dziś postanawiam dołączyć do grona forumowiczów
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Witam serdecznie jestem nowym forumowiczem...warze piwo od 2 miesięcy, zrobiłem 5 warek po 20 litrów z gotowych przepisów...wszystkie górniaki....ale mam ochotę na prawdziwego pilsa
wiec potrzebny jest mi przepis na coś dobrego
warzę w coobrze cb5 i posiadam chłodziarkę.. pozdrawiam...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment