Witom, Was Piknie z Beskidów, jestem wielkim wielbicielem piwnej rewolucji, powoli sam zaczynam warzyć, a mam nadzieje, że uda mi się połączyć w przyszłości pasję z pracą. Jestem tutaj by się uczyć od doświadczonych w tematyce piwowartstwa oraz by poznawać "światek". Dobrze tutaj być
witojcie
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
WITOM NAZYWAM SIE BANJAMIN RUSINEK URODZILEM SIE NA SYBERII I JESTEM DOBRY W KOMPUTERACH. LUBIE SE WYCHLOC I GRYLA TYSZ. BARDZO PODUBIE MI SIE WOSZ FORUM O CHLONIU NIEZLE TU GOSCIE SOM.
POZDROWIOM SERDECZNIE Z OKUNCA!!!!!
PS: A NA RUSEK DRYNKA Z PIW MOGE PRZEPIS DOC?-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witojcie u Wos!
Cieszę się, że mogę zawitać w Browarze.
Sem jak dziecko we mgle, dlatego proszę o odrobinę wyrozumiałości
Moja znajomość tematu sprowadza się do konsumpcji
szacownego trunku w niedużych ilościach i z niewielką...-
-
-
Cześć,
Nazywam się Łukasz mam 24 lata i dopiero zacząłem swoją przygodę z browarnictwem,
oczywiście jako początkujący piwowar zacząłem od brewkitu Coopers (Lager), właśnie jestem na etapie rozlewania. Niby robiąc piwo z brewkitu nie trzeba się natrudzić, ale samo...-
-
-
Cześć,
Nazywam się Łukasz mam 24 lata i dopiero zacząłem swoją przygodę z browarnictwem,
oczywiście jako początkujący piwowar zacząłem od brewkitu Coopers (Lager), właśnie jestem na etapie rozlewania. Niby robiąc piwo z brewkitu nie trzeba się natrudzić, ale samo...-
-
- Loading...
- Koniec listy.