witojcie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sbartu
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.12
    • 1

witojcie

Witom, Was Piknie z Beskidów, jestem wielkim wielbicielem piwnej rewolucji, powoli sam zaczynam warzyć, a mam nadzieje, że uda mi się połączyć w przyszłości pasję z pracą. Jestem tutaj by się uczyć od doświadczonych w tematyce piwowartstwa oraz by poznawać "światek". Dobrze tutaj być

Related Topics

Collapse

• dadek
    Nošovice 238, Pivovar Radegast
    dadek
    Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
    2023-11-09, 20:59
  • bemaxxxrusek
    WITOM SERDECZNIE
    bemaxxxrusek
    WITOM NAZYWAM SIE BANJAMIN RUSINEK URODZILEM SIE NA SYBERII I JESTEM DOBRY W KOMPUTERACH. LUBIE SE WYCHLOC I GRYLA TYSZ. BARDZO PODUBIE MI SIE WOSZ FORUM O CHLONIU NIEZLE TU GOSCIE SOM.

POZDROWIOM SERDECZNIE Z OKUNCA!!!!!
    PS: A NA RUSEK DRYNKA Z PIW MOGE PRZEPIS DOC?
    2007-08-08, 21:31
  • aledom
    Witojcie u Wos!
    aledom
    Witojcie u Wos!

Cieszę się, że mogę zawitać w Browarze.

Sem jak dziecko we mgle, dlatego proszę o odrobinę wyrozumiałości

Moja znajomość tematu sprowadza się do konsumpcji
    szacownego trunku w niedużych ilościach i z niewielką...
    2004-01-04, 23:52
  • Gonti94
    Cześć!
    Gonti94
    Cześć,

Nazywam się Łukasz mam 24 lata i dopiero zacząłem swoją przygodę z browarnictwem,
    oczywiście jako początkujący piwowar zacząłem od brewkitu Coopers (Lager), właśnie jestem na etapie rozlewania. Niby robiąc piwo z brewkitu nie trzeba się natrudzić, ale samo...
    2018-06-14, 15:16
  • Gonti94
    Witam i Cześć
    Gonti94
    Cześć,

Nazywam się Łukasz mam 24 lata i dopiero zacząłem swoją przygodę z browarnictwem,
    oczywiście jako początkujący piwowar zacząłem od brewkitu Coopers (Lager), właśnie jestem na etapie rozlewania. Niby robiąc piwo z brewkitu nie trzeba się natrudzić, ale samo...
    2018-06-14, 15:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...