Witajcie.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czgr
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.12
    • 3

Witajcie.

Cześć jestem Czesław pochodzę z Opola. Moje ulubione style piwne to Porter, Porter Bałtycki, Koźlak, Stout, Dunkel czyli generalnie piwa ciemne. Lubię poznawać nowe piwa, nowe style. Nie boję się nowości od koncerniaków (żeby zwalczyć wroga, trzeba go najpierw poznać ) Mam nadzieję miło spędzać czas w Browarze.
    Zdrówko!
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Witaj! Też lubię ciemne piwa.

Comment

• jacekwerner
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2004.05
      • 2859

Witam, a może jakieś spotkanie w którymś z opolskich piwnych przybytków ?
      Ochotnicza Straż Piwna
      BAZA = 7446

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
        Wąsosz, [Kraft Lab] Lubię Odloty
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2020-05-02, 11:13
      • PiotrN
        Witajcie !
        PiotrN
        Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
        Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
        2020-01-09, 11:10
      • heckler
        Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
        heckler
        Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
        Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
        ...
        2023-03-22, 16:08
      • heckler
        Czechy, Rokytňany, Rokytňany-Horní 507 23, Pivovar Anna Kráva
        heckler
        Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
        Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
        2023-07-25, 15:44
      • Pancernik
        Schlossallee 5 Mellenthin, Wasserschloss-Brauerei Mellenthin
        Pancernik
        Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach .
        Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
        Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....
        2023-05-19, 19:22
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...