Piwko w Szczecinie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maras22
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.01
    • 2

Piwko w Szczecinie

Witam Wszystkich amatorów dobrego piwka.

Mam na imię Jarek i trafiłem tutaj szukając informacji na temat dobrego piwa, które jest zacne a nie można go dostać w Szczecińskich knajpach.

Myślę że ludzie z tego forum mający odpowiednią wiedzę pomogą mi i podpowiedzą co warto zakupić dla znajomych na imprezę.

Jeszcze raz witam Wszystkich forumowiczów!!!
  • kris__
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.07
    • 95

Cześć!
    Dziwnie nieco zadane pytanie. Generalnie w Szczecinie poza kilkoma dosłownie lokalami możesz kupić same nieszczególne piwa, więc co byś nie kupił z regionalnych czy tzw. rzemieślniczych to będzie rewolucja
    Przejdź się do sklepu Elisium na przykład na Monte Cassino to Ci na pewno coś doradzą!
    seks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:P

Comment

• maras22
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2015.01
      • 2

Jeśli moje pytanie zostało źle sformułowane to przepraszam. Generalnie dobre piwka kupuje w sklepie na Duńskiej i konsumuje w domu, ale pytałem czy tak zacne piwka jak Amber, Pinta czy Ciechan są gdzieś do kupienia w knajpie do której chętnie bym się wybrał ze znajomymi na degustacje.
      Jeśli ma ktoś z szanownych kolegów wiedzę na ten temat to z góry dziękuję za info.

Comment

• kris__
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2011.07
        • 95

Na tak zadane pytanie to podsyłam do pubu Czeski Film na Jana Pawła 3 - prawie przy placu Lotników (w piwnicy - wchodzisz jak do salonu T-mobile, tylko, że nie w prawo, a do piwnicy). Całkiem sympatyczny lokal, rotacyjnie mają ze 6? piw z nalewaków.
        seks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:P

Comment

Przetwarzanie...
        X