Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pawel_Sz
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2015.01
    • 1

Witam wszystkich

Cześć
    Witam wszystkich fanów dobrego piwa!
    Na imię mi Paweł, a pochodzę z niewielkiego miasteczka w południowej Wielkopolsce - Ostrzeszowa. Jestem strasznie znudzony "piwami przemysłowymi" dlatego od kilku lat poszukuję dobrych PIW (a na szczęście jest w czym przebierać). Zamierzam również zacząć warzyć coś swojego
    Moje zainteresowania nie ograniczają się tylko do piwa - ale to chyba na tym forum aż tak bardzo ważne to nie jest
    Pozdrawiam serdecznie
    na zdrowie
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Witaj Pawle
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 14:52
    • pebejot
      Koszęcin, Zamkowa 1, Browar Śląsk / Restauracja Pod Pałacem
      pebejot
      Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
      Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
      Do Koszęcina...
      2022-12-07, 06:28
    • pebejot
      Kolumbia, Medellín, Calle 16 43f-66, 20 Mission Cerveza
      pebejot
      Niezwykły browar restauracyjny założony w 2017 roku.
      Obiekt powstał w dawnej wielkiej hali magazynowej w niezbyt atrakcyjnej dzielnicy miasta, u podnóża ponurego osiedla mieszkaniowego, składającego się z wysokich kwadratowych punktowców.
      Niecały kilometr od browaru znajduje...
      2020-03-06, 11:49
    • Grzegorz_D
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Grzegorz_D
      Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
      2018-09-23, 22:03
    • Wojti4
      witam wszystkich
      Wojti4
      Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
      Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
      2018-03-09, 12:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...