Witam wszystkich Piwoszy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Texic
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.01
    • 7

Witam wszystkich Piwoszy!

Witam

Nazywam się Adrian, pochodzę z miasta zwanego Perłą Renesansu - Zamościa i mimo młodego stażu (19 l.) moim niejako hobby stało się piwo.

Jestem dopiero na samym początku tej ekscytujacej przygody, więc mam nadzieję, że to forum pomoże mi rozwinąć się na piwnych wodach
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Witaj!
    Mam nadzieję, że nawiążesz kontakt z ludźmi z Lublina, Chełma i Zamościa... yo może się kiedyś potkamy w Krasnymstawie lub Lublinie na .

Comment

Related Topics

Collapse

• lybka
      Witam Piwoszy
      lybka
      Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
      2020-06-14, 15:08
    • dadek
      Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
      dadek
      Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
      2025-01-12, 18:42
    • darekd
      Eichbaum, Cronus German Pilsner
      darekd
      Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
      Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
      2025-01-04, 01:50
    • dadek
      Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
      dadek
      Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
      2024-10-17, 00:22
    • dadek
      Belgia, Gent, Vrijdagmarkt 50, Dulle Griet
      dadek
      Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
      2024-10-03, 20:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...