Witam z grodu Kraka:-)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tomaszj_kr
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.01
    • 7

Witam z grodu Kraka:-)

Witam wszystkich!
    Jestem z tych nawróconych od lat kilku gdy spróbowałem czegoś innego niż "Tyskwiec" :-P
    Pozdrawiam!
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

Witek
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 14:52
    • heckler
      Moravská Třebová, Zámecké nám. 183/4, Knížecí pivovar Moravská Třebová
      heckler
      Moravská Třebová to miasto założone w połowie XIII w. przez Boreša z Rýzmburka. Duża liczba zabytków i dzieł sztuki przypomina o czasach, kiedy to Třebová nazywana była Moravskimi Atenami. Ładne miasteczko z dużym rynkiem, oraz pięknym zamkiem, który jest uznawany za jeden z ważniejszych...
      2023-08-22, 07:08
    • heckler
      Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
      heckler
      U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
      2023-06-14, 10:38
    • Konrad131
      Witam szanowne grono!
      Konrad131
      Wypadałoby się przedstawić, a więc:
      do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
      Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
      2023-03-31, 14:18
    • Rezor
      Zakwaszenie piwa podczas wysładzania
      Rezor
      Witam,
      Ostatnio uwarzyłem naprawdę dobrego rye stouta z zestawu autorskiego. Tak mi i znajomym przypadł do gustu, że postanowiłem uwarzyć po raz drugi. Ponieważ filtraca tak gęstego zacieru jest dość pracochłonna poprzednim razem podgrzewałem 2 litry wody w osobnych garach. zlewałem...
      2018-08-21, 10:17
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...