Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Brayan73
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2015.03
    • 19

Witam

witam
    Od dłuższego czasu zbierałem się z chęcią zrobienia własnego piwka.
    Skompletowałem sprzęt i ruszyłem w piwną podróż.
    W środę nastawiłem pierwszą warkę z brew kita
    teraz tylko czekać
    pozdr.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Brayan73; 2015-03-07, 11:42.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Witaj i nie krępuj się z czytaniem forum, by pogłębiać wiedzę.

Comment

Related Topics

Collapse

• bo-cube
      Długo to trwało ale ruszyłem
      bo-cube
      Zaczęłem swoje warzenie od brew-kita Coopers'a z dodatkiem estrkatów z WES.Jak zwykle moje poczynania spotkały się z kpinami w moim rodzinnym domu, ale niezrażony tym uwarzyłem swoje pierwsze piwo amatorskie. Po pierwszych trzech, tygodniowych butelkach można powiedzieć że smakuje i pachnie...
      2004-11-20, 23:43
    • Stumbras_3City
      Pierwsza warka z Brewkitu, wysoka mętność
      Stumbras_3City
      Witam,

na wstepnie chcialbym powitac szanowne towarzystwo piwowarskie.

Tydziej temu tj 12.01 postawilem swoje pierwsze piwo z brewkitu. Nie robilem tego pod wpływem impulsu itd tylko przymierzalem sie do tego pół roku. Skompletowalem potrzebny sprzet oraz nabylem niezbedna...
      2016-01-19, 23:26
    • Evel93
      Siemanko!
      Evel93
      Witam Was serdecznie, odwiedziłem forum, gdyż rozpocząłem swoją przygodę z piwowarstwem domowym, pierwszą warkę mam za sobą, a Wasze forum jest bardzo cenną bazą informacji. Jestem z Sosnowca, mam 22 lata i na co dzień w pracy zajmuję się obróbką skrawaniem, poza tym posiadam parę innych...
      2015-04-05, 09:39
    • ferox
      Warszawa - słód
      ferox
      Witam wszystkich,jestem poczatkujacym piwowarem (pare dni temu nastawilem swojego pierwszego brew-kita ) . Zamierzam zrobic nastepna porcje porzadnie z zacieraniem, skompletowalem juz prawie caly sprzet i mam spory problem: wychodzi na to, ze najwiecej kosztuje ten nieszczesny slod. Czy ktos sie...
      2005-09-13, 10:11
    • piwosz_andrzej
      Intensywność gotowania brzeczki.
      piwosz_andrzej
      Witam. Właśnie skompletowałem cały sprzęt potrzebny do zrobienia pierwszej warki z procesem zacierania, przeczytałem sporo informacji na różnych forach oraz książkę Lehrla „Domowe warzenie piwa” i w sobotę zamierzam pierwszy raz zacierać. Wydaje mi się, że generalnie wszystko już...
      2014-11-27, 22:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...