witam i pozdrawiam piwomaniaków ja jestem ze szczecina po obejrzeniu tematu kolekcjonerstwo ciesze sie ze jest tylu pozytywnych wariatów zbieraczy nie jestem sam ja zbieram podstawki dopiero zaczynam i szukam sposobów powiększenia kolekcji i mam pytanie czy warto pisac w tej sprawie do browarów odeslą coś? pozdrawiam wasze zdrówko
witam
Collapse
X
-
Cześć, witaj na forum. A jeśli chodzi o Twoje pytanie to w dziale Kolekcjonerstwo jest temat:
Przychylność browarów. Tam masz całą dyskusję. I nie zrażaj się bo zbieranie podstawek to ciężki kawałek kolekcjonerskiego chlebaZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
-
-
No w końcu jakiś kolekcjoner wafli. A nie tylko piwowar domowy i piwowar domowy Witaj na forumZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Hehehe, dlatego napisałem by się nie zrażał. Bo jak poczyta dyskusje na forum dotyczące podstawek + ich ceny na serwisach aukcyjnych to jeszcze zrezygnuje i przejdzie do złomiarzyZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedzito jeszcze zrezygnuje i przejdzie do złomiarzyZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment