witam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ajotek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 2

witam

witam i pozdrawiam piwomaniaków ja jestem ze szczecina po obejrzeniu tematu kolekcjonerstwo ciesze sie ze jest tylu pozytywnych wariatów zbieraczy nie jestem sam ja zbieram podstawki dopiero zaczynam i szukam sposobów powiększenia kolekcji i mam pytanie czy warto pisac w tej sprawie do browarów odeslą coś? pozdrawiam wasze zdrówko
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Cześć, witaj na forum. A jeśli chodzi o Twoje pytanie to w dziale Kolekcjonerstwo jest temat:
    Przychylność browarów. Tam masz całą dyskusję. I nie zrażaj się bo zbieranie podstawek to ciężki kawałek kolekcjonerskiego chleba
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• genea
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.02
      • 1515

No w końcu jakiś kolekcjoner wafli. A nie tylko piwowar domowy i piwowar domowy Witaj na forum
      Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
      Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
      Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• solfernus
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.08
        • 1025

Hehehe, dlatego napisałem by się nie zrażał. Bo jak poczyta dyskusje na forum dotyczące podstawek + ich ceny na serwisach aukcyjnych to jeszcze zrezygnuje i przejdzie do złomiarzy
        Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• genea
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.02
          • 1515

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedzi
          to jeszcze zrezygnuje i przejdzie do złomiarzy
          Lepiej mu nie podpowiadaj Jest tyle innych sposobów na powiększenie kolekcji, że nie ma co się zrażać na początku
          Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
          Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
          Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• ajotek
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2015.03
            • 2

Dzieki panowie za odzew nie zrazam sie bo mocno mni wciagnelo jak poradzono kilka listow wyslano no I trafilotrafilo mi sie kupic na goeldzie birofilskiej w szczecinie 300 podstawek za20 dyszki ale tylko niemieckie I czeskie

Comment

Przetwarzanie...
            X