Czołem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rykoszet
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2015.03
    • 1

Czołem

Czołem wszystkim! Pochodzę ze Szczecina i od jakiegoś czasu zbieram się do pierwszego warzenia. Na razie zbieram informacje, ale już niedługo to się zmieni. Od kilku lat testuję piwa z browarów regionalnych i rzemieślniczych. Dołączenie do waszej społeczności to w zamyśle kolejna forma mojej piwnej edukacji Pozdrawiam wszystkich
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

No no, Szczecin ostatnio szturmuje bbiz. Witaj na forum i
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• Luki1946
      Czołem
      Luki1946
      Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
      2017-10-28, 15:01
    • daro96610
      Czołem piwosze
      daro96610
      No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
      2018-09-12, 14:31
    • kronos1194
      Butelki (około 200szt.)
      kronos1194
      Dzień dobry wszystkim.
      Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
      2024-04-01, 17:49
    • Mason
      Materiały o historii porteru
      Mason
      Powoli, słowo po słowie powstaje książka mojego autorstwa o porterze bałtyckim. Jednym z rozdziałów będzie oczywiście historia, zahaczająca o genezę porteru jako takiego w Londynie, jego sukces eksportowy i dalsze losy w krajach basenu Morza Bałtyckiego. Od pierwszych porterów warzonych...
      2024-02-11, 18:12
    • Alkoneser
      Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
      Alkoneser
      Cześć,
      moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
      Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
      2023-06-20, 13:01
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...