Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Airss
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.04
    • 6

Witam wszystkich

Witam i dzień dobry

Jestem Darek, lat 39, z okolic Warszawy.
    Na Browar.biz z dużymi przerwami od 3 lat... przerwy spowodowane poważną chorobą... ale wracam do żywych i ponownie tu jestem.

Kolekcjonuję etykiety i kapsle piwne... co dla mnie jest bardzo trudnym zadanie, ze względu na problemy z poruszaniem się... z tego powodu nie mogę jeździć na giełdy i do browarów... jestem zmuszony je kupować... tylko kilka razy zdarzyło się że coś otrzymałem od jakiegoś Browaru.

Jeżeli ktoś ma jakieś niepotrzebne etykiety i/lub kapsle to proszę o kontakt. Na razie na wymianę z nich nic nie posiadam... ewentualnie coś ze szkła: szklanki, pokale itp.

Pozdrawiam
    Darek
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Witaj na forum. I życzę dużo zdrowia i powiększania kolekcji. Twoje
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• skitof
      100 Blumen, Wiener Lager
      skitof

100 Blumen to mały wiedeński browar, założony w 2016 r. przez dwóch piwowarów domowych. Piwo to, czyli lager wiedeński, to prezent od Darka Dąbrowskiego (darekd), który bawił jakiś czas w stolicy Austrii.
      Smak łagodny, ze złożoną słodowością, świetnie oddającą typowy...
      2024-10-30, 20:47
    • darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 16:09
    • kaczka116
      Artezan (Błonie), [Artezan][Piwne Podziemie] Double Darek
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2017-05-06, 22:12
    • KUFLARZ
      Witam Szanowne Koleżeństwo
      KUFLARZ
      Rodzice nadali mi imię Tomaszek,w sierpniu zeszłego roku niespodziewanie zachorowałem na zbieractwo kufli,choroba się nasila,obecnie mam przerzuty i zainteresowały mnie też butelki z zamknięciem patentowym,po konsultacjach wiem,że cierpię jak zapewne wielu z Was na nieuleczalną chorobę i...
      2018-03-16, 18:51
    • semplice
      Choroba a warzenie
      semplice
      Czy przy półpaścu (wirus ten sam co ospa) można warzyć piwko bez ryzyka?
      Może brzmi to dziwnie ale tak jakoś zacząłem się zastanawiać bo szkoda by mi było 20 litrów ale, a może ktoś z was miał podobny problem?
      2006-08-21, 19:00
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...