Witam witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zimowa
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.04
    • 3

Witam witam

Mam na imię Kinga i choć sama rzadko pijam piwo, zapisałam na forum z powodu mojego dziadka. Jest on wytrawnym piwoszem i chętnie słucha o nowinkach.

Pozdrawiam ciepło
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Cześć, to teraz musisz zapisać na forum też dziadka. Może mu się spodoba.
    Pozdrawiam, Wasze
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• Horse1963
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.06
      • 547

Zdrowie dziadka

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Gruzja, Tbilisi, Irakli Abashidze 22, Number 8 Craft Beer Club
        pebejot
        Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
        Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
        2024-07-01, 06:24
      • darekd
        Artezan, And the Planets Are Going Crazy
        darekd
        "Thiolized West Coast IPA", chmiele to Amarillo i Idaho 7

15% ekstr., 6,3% alk.

Piwo kupiłem, bo chmielone było dodatkowo przy zacieraniu (mash hopping), co ma uwalniać aromatyczne tiole a dodatkowo napisano na ecie, że użyto "drożdży podkreśląjących...
        2024-02-25, 01:38
      • dadek
        Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
        dadek
        Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
        2023-04-27, 03:48
      • Petitpierre
        Van Steenberge, Gulden Draak Brewmaster
        Petitpierre
        Piwo jest hołdem od głównego browarnika, jakim aktualnie jest Jef Versele, dla swjego dziadka, Jozefa Van Steenberge oraz 230-lecia założenia browaru. Inspiracją miały być podróże do USA. Piwo jest leżakowane w beczce po whiskey lub whisky-pogrzebawszy troszkę można znaleźć informację,...
        2022-09-20, 18:23
      • hubik77
        Ośrodek Wypoczynkowy Browarów Warszawskich
        hubik77
        No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?

Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...
        2020-08-01, 00:24
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...