Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • peterp194
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.04
    • 1

Witam

Cześć wszystkim! Jestem Piotrek, 22 lata. Od jakiegoś czasu lubię próbować różne piwa. Teraz naszło mnie na produkcję własnego. Mam nadzieję, że dowiem się tu czegoś nowego
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Witaj na forum i szukaj a znajdziesz na pewno.
    Twoje
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
      Wielka Sowa, Faza
      Prusak
      Jako że browar zmienił nazwę, umieszczam to piwo pod nową, zresztą w przypadku Bielawskiej Wytwórni Napojów też go nie było do tej pory, przynajmiej na forum.
      IPA
      E: 15, 5º
      A: 5, 6 %
      Zapach z butelki jak na deklarowany styl zbyt słodowo-owocowy, brak innych urozmaiceń....
      2024-09-16, 19:04
    • e-prezes
      Browar Bałtów, Porter Bałtowski
      e-prezes
      Wszystkie piwa, łącznie z brzeczkowym napojem mają oprawę (i ety) związaną z dinoparkiem. To jest produkt poza główną linią i raczej tylko dlatego, że po sezonie, gdy nie ma takiego przerobu piw do jedzenia był czas (i wolne tanki), by urzeczywistnić marzenie piwowara na coś ekstra. Niestety...
      2023-09-11, 17:15
    • heckler
      Praga-Dolní Měcholupy, Ke Slatinám 117/16, Pivovar Panaczech
      heckler
      Praha-Dolní Měcholupy to kolejna dzielnica w której działa browar. Krótka, piesza wycieczka z browaru Vik i meldujemy się pod browarem. W sumie to pod budynkiem gdzie jeszcze stoi 1500l warzelnia, czyli na ulicy Pod hřištěm. Krótka rozmowa z zajętym warzeniem sladkiem, szybkie foto ciasnego...
      2023-07-25, 10:37
    • Goglez
      Szkła z (prawdopodobnie) RFN
      Goglez
      Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...
      2023-03-18, 23:35
    • bastion
      Ukraina, Snigurivka, Brovarnia.
      bastion
      Nie wiem czy Wam zdarzyło Wam się próbować piwa z browarów które nazwał bym - Efemeryda.
      Przyjeżdża się gdzieś, próbuje się piwo, po czym po bardzo krótkim czasie browarek znika z powierzchni ziemi, nie zostawiając nawet śladu .
      Mnie zdarzyło się już to bodajże trzy razy,...
      2022-05-25, 23:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...