Witajcie ;)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Given
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.05
    • 1

Witajcie ;)

Witajcie!

No więc tak, kilka słów o sobie:

Mam na imię Dawid, jestem z okolic Krakowa, mam 21lat, dobrymi piwami interesuję się od ponad roku i od takiego czasu piję tylko piwa z "mniej znanych browarów" (pinta, kormoran etc).

Dlaczego przybyłem na forum? Ponieważ chcę zacząć sam warzyć piwo, chcę spróbować w tym swoich sił

Pozdrawiam
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

O znowu następny potencjalny domowy piwowar. Co to już nie ma na świecie kolekcjonerów?
    Wszyscy tylko chcą swoje pić?
    Pozdrawiam i Twoje
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• PiotrN
      Witajcie !
      PiotrN
      Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
      Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
      2020-01-09, 12:10
    • Kugoja
      Gdzie dostać Rolling Rock
      Kugoja
      Witajcie
      Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
      Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
      Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...
      2019-03-26, 11:55
    • mkocielnik
      Witajcie Miłoścnicy Złotego Trunku
      mkocielnik
      Witam serdecznie,
      małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
      Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.

W obu...
      2018-12-14, 17:04
    • dadek
      Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
      dadek
      Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
      2025-02-10, 00:58
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 21:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...