Paulina z Wrocławia, uwielbiająca dobre piwo ;-) Sama warzę w domu. Mam już za sobą stouta, ipa, aipa, belgian ipa, ordinery bitter, a za 2 tygodnie powinnam się cieszyć smakiem własnego lemon ipa. Pracuję nad aplikacją mobilną (pierwszą polską) dotyczącą polskich piw. Mam nadzieję, że czegoś od Was się nauczę i liczę na rady dotyczące aplikacji :-)
Cześć :-)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Witam, witam
No jasne :-) Jak się okazuje, nas - kobiet nie jest tu mało! Bardzo fajnie, to jest właśnie prawdziwa piwna rewolucjaComment
-
O mateczko, nie dość, że baba to jeszcze piwowar. Czego by tu jeszcze chcieć?
No mogła byś mieć jeszcze 90/60/90 i długie włosy. Jak takowe posiadasz to się szybko rozwodzę i do Wrocka jadę
A jak na razie TwojeZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
Haha to lepiej, żeby mój wygląd został tajemnicą, bo nie chciałabym tutaj do rozwodu doprowadzić
Zdrówko!Comment
Related Topics
Collapse
-
-
Rauchbock
Ekstr. 16%
Alk. 6,4%
Aromat - tony wędzonego słodu dominują (nie piszę czy oscypek czy kiełbasa, bo wiadomo że słód nie jest wędzony produktami spożywczymi, a odgadnięcie jakie drewno zostało użyte do wędzenia słodu jest poza moimi możliwościami,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Kolejny browar rzemieślniczy w Odessie, ulokowany jest w pobliżu innego - Kaczka. Ale trafić do niego jeśli się nie zna lokalizacji jest trudno.
Jak to bywa tam w tradycji, nie odnajdziemy żadnego śladu na zewnątrz że tam cos takiego się znajduję. Kiedy dotarłem na miejsce, dopiero...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-07-25, 19:30 -
-
Chciałbym wszystkich serdecznie powitać
Jestem nowy na forum, nazywam się Barnaba, wiem dość niespotykane imię
Mam nadzieję, że nauczę się dużo będąc czynnym użytkownikiem
{REKLAMA CIACH]-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Cześć,
przedstawiam Wam nową aplikację na Androida do oceniania piw: TopBeer
W naszej appce dodaliśmy możliwość ocenienia piwa, skomentowania, można tworzyć listy ulubionych piw lub piw, które chce się wypić w przyszłości. Wciąż dodajemy nowe funkcje i poprawki,...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment