Cześć!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Winalubie
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.05
    • 12

Cześć!

Dzień dobry browarbizowicze. Mam na imię Artur i piję piwo Postanowiłem w końcu założyć sobie tutaj konto (już od ponad pół roku przeglądałem forum na "niezalogowanym"). Zachęciły mnie statystyki z Analyticsa, które wskazują, że zanotowano trochę wejść na mojego bloga z tego właśnie miejsca (piwodnia.pl). Postaram się w najbliższym czasie pouzupełniać na forum oceny nowych piw, które miałem okazję ostatnio próbować.

No to w takim razie chluśniem aby nie uśnieć!
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Cześć Winalubie, masz fajną ksywkę. Zwłaszcza, że pijesz piwo
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• Winalubie
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2015.05
      • 12

A to akurat dlatego, że gdy zakładałem Instagram, byłem w południowej Francji i tam właśnie raczyłem się dobrymi winami. Później znajomi stwierdzili, że już nie mogę zmienić swojego nicku, bo wszyscy (znajomi i ich znajomi) znają mnie właśnie z niego i że to właśnie ja piszę o piwie

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19274

Witaj! Jedno drugiego nie wyklucza. Co prawda ostatnio zapuściłem się jak chodzi o leżakowanie i spożywanie win, ale raz do roku nie odpuszczę sobie winnego festiwalu, aby popróbować wina.

Comment

Przetwarzanie...
        X